👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

sebix97 - po pierwsze ty nie masz nawet 18 lat, więc zamknij ryj, po drugie ciekawe czy znajdziesz jakąkolwiek 10-letnią V-ósemkę która Ci przejedzie 1000km na jednym baku, robiąc średnio 8/9 litrów na 100km (nie wlekąc się 90km/h
)

@NastyRascal- piszesz pewnie o silniku BMK, ale to nie łańcuch się rozciągał, a napinacze górnego rozrządu padały po ok.100-150 tys. km. Po wymianie napinaczy silniki lekko robią 0.5mln. km.
ja mam ASB i na nic nie zamienię.
CCCO pozdrawia.
ja mam ASB i na nic nie zamienię.
CCCO pozdrawia.

hogg napisał/a:
The man responsible for operating the Olympic Rings during last night’s Winter Olympics opening ceremony in Russia was found dead today.
According to local reports the body of Boris Avdeyev was found his hotel room early this morning with multiple stab wounds.
Cały artykuł tutaj:
dailycurrant.com/2014/02/08/man-responsible-for-olympic-ring-mishap-fo...
Dla mniej kumatych:
Gość który był odpowiedzialny za Olimpijskie Pierścienie został znaleziony martwy w swoim pokoju hotelowym. Został zadźgany.
Weź przeczytaj ten artykuł od deski do deski. A jak Ci mało to jeszcze komentarze

dimple napisał/a:
Weź przeczytaj ten artykuł od deski do deski. A jak Ci mało to jeszcze komentarze
No nie mów, że nie brzmi prawdopodobnie

@PGY
Bo 1.9 TDI jest prosty w obsłudze jak cep, prawie nie do zajechania.
Były lipne silniki np. 2,0 TDI z nowszych szmelcwagenów i audi.
Bo 1.9 TDI jest prosty w obsłudze jak cep, prawie nie do zajechania.
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
a nasz szanowny znawca, koneser, krytyk motoryzacji, a i zapewne spekulant na rynku kryptowalut to przepraszam czym jeździ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie