👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cała prawda o kobietach - im gorzej je traktujesz, tym bardziej są zakochane... Znam z piździliard przykładów z zycia, że facet który bije, zdradza, pensję przepija i nigdy nie powiedział że kocha, jest wręcz ubóstwiany przez kobiety i kolejny piździliard takich, że jak facet kobietę szanuje, traktuje jak partnera i kocha, to kobitka go traktuje jak ostatnią szmatę. Zasłużone piwko!
Potwierdzam o.O Mojej ex dałem raj na ziemi, przynajmniej się starałem. Zostawiła mnie dla dealera narkotyków ;o Teraz mam nową dziewczynę. Chodzę z nią chyba 1.5 tygodnia, jakoś tak. Widziałem ją 2x, obrażam ją, ignoruję i ogólnie zachowuję się jak cham. Ale jeden mój telefon i w ciągu 15 minut jest u mnie i robi co zechcę
Tępe szmaty. Chcę widzieć moją ex którą naprawdę kochałem jak podjadę pod jej blok na motocyklu, a ten jej kochany dealerek będzie śćpany gdzieś leżał.

bloodwar - nie generalizuj. Znam pierdylion dziewczyn, które kochają i szanują tych normalnych facetów, ale do tego trzeba dorosnąć a nie poprzestać na rozwoju gimnazjalnym

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie