👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ehh.. aż wspomnienia wróciły, kiedy najlepszy temat na sadolu miał 96 piwem

Kobietą można nazwać samicę, która przestała oddawać się i podobać pedofilom oraz za cukierki (badum tsss)
Revolver, Z twojego postu jasno wynika, że jestem okazjonalnie nietykalny, a to wcale nie jest prawda.
Ja bardzo lubię żelki!

Revolver, Z twojego postu jasno wynika, że jestem okazjonalnie nietykalny, a to wcale nie jest prawda.
Ja bardzo lubię żelki!

Cytat:
i zamiast urwanych nóg
A od czego masz dział Hard??
Problem trolli nie dotyczy wyłącznie sadistica a całego internetu. System edukacji jest coraz gorszy więc czego Ty się spodziewasz? Druga kwestia, że jest ubogo na głównej to przez te posrane ZBIORCZE. jest ich tyle narobionych, że tylko nieliczne tematy wychodzą z poczekalni. Z tym, że admini powinni banować IP tym paskudnym trollom to się zgodzę. Merytoryczną rozmowę można rozwinąć tylko w tematach polityki/gospodarki, a i to pod warunkiem, że tematyka nie nawiązuje do tematyki jakiegoś ZBIORCZEGO, bo od razu temat znika..
podpis użytkownika

podpis użytkownika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie