Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szalony off-road na ulicach hameryki. Chetnie bym sie takim powoził

podpis użytkownika

Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
Zgłoś
TT4 2016-01-24, 14:22 4
Brak komentarzy

podpis użytkownika

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
Gwardek 2016-01-24, 17:05 44
Off-road na ulicach... Autor tematu jest debilem.
Zgłoś
CichaWoda 2016-01-24, 18:34
u nas by mu zabrali dowód
Zgłoś
blobfish 2016-01-24, 18:44 1
CichaWoda napisał/a:

u nas by mu zabrali dowód

Zgłoś
kamil111-16 2016-01-24, 18:50 3
No tak. Tam sobie zap🤬la po ulicach chodzi to jak czołg i c🤬j. Nikogo nie zabił nie spowodował katastrofy w ruchu lądowym itd. A u nas ? Zaraz p🤬lona afera mandat z 10k prawko zabrane a w TVN-ah ze 2 dni by o tym p🤬li...
Zgłoś
iamthelaw 2016-01-24, 19:19 8
Jeśli wierzysz że po nakręceniu czegoś takiego bez pozwolenia, w USA mu nic nie grozi to jesteś debilem.
Zgłoś
motci 2016-01-24, 19:43
grafik płakał jak renderował
Zgłoś
Celestus 2016-01-24, 20:49
Ja to bym chciał zobaczyć, jak taki cwaniaczek p🤬lnie jakąś hamerykańską babcię na pasach. Ja rozumiem, że pasja itp bo autko całkiem całkiem, ale trzeba być zdrowo pop🤬lonym, żeby włączać się tym do normalnego ruchu ulicznego.
Zgłoś
sereja3 2016-01-24, 20:52
a moja matka wali żarem, że policja mnie złapie jak sobie jechałem bokiem po zamkniętej drodze
Zgłoś
T................a 2016-01-24, 21:37 1
@Celestus
Bardzo wątpię aby ujęcia wyskoków i innych bajerów były na otwartej drodze.

@sereja3
Trochę szacunku do matki kutafonie. Zamknięta droga czyli parking przed tesco w godzinach wieczornych ? Trochę kiepsko bo ostatnio nie ma świeżego śniegu aby się poślizgać :/
Zgłoś
Jackofspam 2016-01-24, 21:38 1
Mniejsza o to że stwarza zagrożenie na drodze, przynajmnej obstawiali goście skrzyżowania
u nas by zabrali dowód bo za głośny... bo koła wystaja po za obrys karoserii bo ma nieprzepisowe światła... i tablice rejestracyjna w nieprzepisowym miejscu...
Zgłoś
hrabia9933 2016-01-24, 23:43
Cytat:

Off-road na ulicach... Autor tematu jest debilem.

Sam jesteś k🤬a debilem, nie rozumiejąc prostego ironicznego przekazu. Pedale

podpis użytkownika

Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
Zgłoś
WalkingStephen 2016-01-25, 8:32 1
To jest off road on road
Zgłoś
MaGisTeer 2016-01-25, 12:25 2
hrabia9933 napisał/a:

Sam jesteś k🤬a debilem, nie rozumiejąc prostego ironicznego przekazu. Pedale

typowy gimbazjalny unik co do swojej pomyłki zamiast się przyznać do popełnionego błędu narzucamy ze to była ironia xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie