👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
luxpiotr napisał/a:
Gaśnicy się nie spodziewałem
Pewnie Telu$ znowu szaleje.

Najważniejsze,to ten szybki przegląd asortymentu na półkach pod koniec,widać że w rasyji niczo nie brakuju.

To nie krokodyl. Po prostu sowiecki stan umysłu. U tych zwierząt nie można się dopatrywać żadnej logiki.
Do wszystkich internetowych znawców/napinaczy srających się o tytuł - nie mam pojęcia na czym był o ile był na czymkolwiek nasz bohater.Być może miał po prostu mocne delirium.Nie podano takich informacji w źródle.Wpisałem to jako najbardziej znane/popularne hasło z tematu narkotyków i Rosji.Mój temat, mój tytuł.
Tyle w temacie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie