Nie załączyłem dźwięku, więc p🤬li mnie ten Seba i co radzi zrobić...
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Nie wiem co bierze, ale powinien zmniejszyć dawką, bo go nosi. Ale rada wspaniała.
Nie oglądajcie.
Jakaś ciota i pedalstwo
Jakaś ciota i pedalstwo
podpis użytkownika
I tak to jest.
ale że to ma być śmieszne? czy on tak na serio? Czy może jest upośledzony? tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi....
W tym przypadku to wystarczy że się odpowiednio wypnie.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Abstrah🤬jąc od przesłania: na c🤬j wam to bierzmowanie? I wszystkie te szamańskie obrzędy, po co? Czasem słyszę jak gość się pruje, że ksiądz to c🤬j, że taki i sraki... A potem idzie do kościoła, bierze kościelny ślub, chrzci dzieci i tak dalej. Sami utrzymujecie tych pazernych zboków w sutannach, po jaki c🤬j? Macie wyj🤬e na Kościół to go olejcie, nie bądźcie hipokrytami.
Ja też mam radę dla Seby. Wyp🤬alaj! Też bym c🤬jowi nie dał bierzmowania. I te jego kocie ruchy. Cz🤬ch i c🤬j.

OdbytBiskupa napisał/a:
Abstrah*jąc od przesłania: na ch*j wam to bierzmowanie? I wszystkie te szamańskie obrzędy, po co? Czasem słyszę jak gość się pruje, że ksiądz to ch*j, że taki i sraki... A potem idzie do kościoła, bierze kościelny ślub, chrzci dzieci i tak dalej. Sami utrzymujecie tych pazernych zboków w sutannach, po jaki ch*j? Macie wyj***ne na Kościół to go olejcie, nie bądźcie hipokrytami.