Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gdy mocarz nie był jeszcze tak znany
j................a • 2020-02-15, 20:37
AM-2201 wykazuje działanie podobne do innych kannabinoidów. Dawkowanie jest niższe niż w przypadku większości pokrewnych związków – aktywne dawki zaczynają się już od 500 µg. Substancja ta wykazuje stromą krzywą odpowiedzi biologicznej, tzn. niewielka zmiana dawki może spowodować znacząca różnicę w nasileniu działania. Tolerancja na efekty wzrasta bardzo szybko. Z działań niepożądanych odnotowano ataki paniki i wymioty, niekiedy już przy małych dawkach w wysokości 2 mg oraz drgawki przy dawkach przekraczających 10 mg[4]. Do listopada 2011 nie zanotowano żadnego przypadku zgonu spowodowanego użyciem AM-2201. Toksyczność tego kannabinoidu wciąż pozostaje przedmiotem dyskusji i badań[potrzebny przypis].

Niżej widać jak można było się zap🤬lić tym kannabinoidem ekstremalnie i leżeć na koszu z butami na wyprzedaży.

Zgłoś
wertuqq 2020-02-15, 21:08 12
Jakie dopalacze? Chłop się po prostu obwąchał śmierdzących oparów z chińskiej tandety, która leży w tym koszu.
Zgłoś
marvel321 2020-02-15, 22:46 1
Potwierdzam to co napisał autor. Straciłem dwóch znajomych od tego. Udusili się własnymi żygami
Zgłoś
Juzwa 2020-02-15, 23:12
Może on uprawiał seks z butami?

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
DMT 2020-02-16, 0:35 2
jaskol66 napisał/a:

Niżej widać jak można było się zap🤬lić tym kannabinoidem ekstremalnie i leżeć na koszu z butami na wyprzedaży.

Syntetycznym kanabidoidem synku... Od naturalnego nic ci nie będzie....

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-02-16, 11:37 1
Moje!! Wszystko k🤬a moje!!
Zgłoś
TestovironJR 2020-02-16, 13:25 5
Jak to było...... W polce jak w lesie, w cywilizowanym kraju jak ktoś zobaczy człowieka który daje znaki udaru, lub widzi ze jest cos bardzo nie w porządku dzwoni do odpowiedni służb i udziela pomocy, a polsce, k🤬a w polsce jak w lesie, zacznie sie smiać, rechotać jak żaba, albo ćwierkać jak robak i zacznie nagrywać.
Zgłoś
crossdressphyxia 2020-02-16, 14:26 2
TestovironJR napisał/a:

Jak to było...... W polce jak w lesie, w cywilizowanym kraju jak ktoś zobaczy człowieka który daje znaki udaru, lub widzi ze jest cos bardzo nie w porządku dzwoni do odpowiedni służb i udziela pomocy, a polsce, k🤬a w polsce jak w lesie, zacznie sie smiać, rechotać jak żaba, albo ćwierkać jak robak i zacznie nagrywać.

Niby masz rację, ale tutaj widać ewidentnie naj🤬ego czymś patosebę, do którego jak podejdziesz to w narkotykowym czy pijackim amoku sprzeda Ci lepę w najlepszym wypadku. Z resztą dzisiaj mało kto chce komuś pomagać, bo uratujesz kogoś, a on w ramach wdzięczności wytoczy Ci proces o naruszenie nietykalności cielesnej. Poza tym jak chcesz się naćpać, czy naj🤬, to siedź w domu a nie leżysz w miejscu publicznym robiąc z siebie dno i pośmiewisko. Jak nie ma bezpośredniego zagrożenia życia tego zaćpanego jełopa, to niech za karę tam leży i narobi sobie wstydu, jeszcze tego mi trzeba, żebym takie zero odwoził zaćpane do domu. C🤬j mu w dupę.

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
Suspens 2020-02-16, 16:52
No i właśnie dlatego wolę się nap🤬lić piwskami, pójść spać, zmęczyć kaca i tyle.
Zgłoś
luja27 2020-02-16, 16:58
Dobry K🤬a debil buty wącha

podpis użytkownika

Luja
Zgłoś
Pedofilek 2020-02-16, 18:48
nagrywający jakis chory umysłowo
Zgłoś
Lokoss 2020-02-16, 20:22
"Chodź, zostawiamy go tu w p🤬du"
Zgłoś
p................k 2020-02-16, 22:46
Korwin ma rację z tym, że wszystkie narkotyki powinny być zalegalizowane. Debile tak czy tak będą sami sobie szkodzić, a wymiar sprawiedliwości będzie miał mniej roboty bo spraw i wyroków za 1 gram jakiegoś gówna było i jest w Polsce od groma. Ilu to już znałem cwaniaczków z tekstami "no wiesz palę sobie ziółko bo to lepsze od wódeczki ale kontroluje", a teraz nie mogą przeżyć tygodnia bez zjarania się albo już wyłapali zawiasy za posiadanie.
Zgłoś
Zcarg 2020-02-17, 11:21
kienzler napisał/a:

Korwin ma rację z tym, że wszystkie narkotyki powinny być zalegalizowane. Debile tak czy tak będą sami sobie szkodzić, a wymiar sprawiedliwości będzie miał mniej roboty bo spraw i wyroków za 1 gram jakiegoś gówna było i jest w Polsce od groma. Ilu to już znałem cwaniaczków z tekstami "no wiesz palę sobie ziółko bo to lepsze od wódeczki ale kontroluje", a teraz nie mogą przeżyć tygodnia bez zjarania się albo już wyłapali zawiasy za posiadanie.

Nie perdol bo rodzine powiększysz

podpis użytkownika

Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zgłoś
kulawiec 2020-02-17, 11:53
TestovironJR napisał/a:

I dlatego filmiki z innych krajów niż polska nagrywają krasnoludki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie