👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ojciec ma starego Ursusa C-330. Jak w zimie nie chce odpalić to też mu rozpala ogień pod miską olejową.

Sinus napisał/a:
Ojciec ma starego Ursusa C-330. Jak w zimie nie chce odpalić to też mu rozpala ogień pod miską olejową.
Dobrze, Ursusa a nie plastikowego Forda

Słyszałem, że podobno kiedyś tak się robiło i nie było w tym nic dziwnego, ale ja takich czasów nie znam

lm65 napisał/a:
Jutro tak zrobię pod Audikiem sąsiada
Pamiętaj że Ałdi ma silnik z tyłu, na wysokości tylnych kół.
Tzn wiem że tak można. Ale ja to bym raczej ZNACZNIE mniejszy płomień wyłącznie pod miską zrobił -.-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie