👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja myślałem, że piesek sobie por🤬a.
To dlatego, że dawno nie r🤬ałem i wszystko mi się z tym kojarzy. Nawet odkurzacze.
To dlatego, że dawno nie r🤬ałem i wszystko mi się z tym kojarzy. Nawet odkurzacze.
To cos w stylu- „rodzice Flodzię w domu samą zostawiają” Flodzia kochanie, gonisz robota z lidla marki silver crest?
marcin_g34 napisał/a:
Nie rozumiem tej tendencji/mody na jechanie po właścicielach psów. Psy lub koty są niejednokrotnie czystsze niż ludzie - nie wspomnę już o tym, że są często dużo mądrzejsze, bardziej empatyczne, wierniejsze, zdecydowanie bardziej oddane niż ludzie. Dobrze wychowany, zadbany, mądry (wybór rasy ma tutaj kluczowe znaczenie) pies, może być powodem do dumy i ogromną radością. Jeśli psa regularnie kąpiemy, wyczesujemy, odrobaczamy, szczepimy, chodzimy na porządne spacery i przede wszystkim tresujemy to uwierz, że może być świetnym kompanem.
Kompanem do czego ? Do wspólnego życia ? Daj kundlowi pełna michę, to cię pokocha jak i swojego pana. Te zwierzęta nie są ani wierne ani empatyczne, to właściciele na siłę przypisują im te cechy, widząc w psach ludzkie cechy. Psy są zwierzętami potrzebnymi w wielu dziedzinach życia, ale mieszkanie z nimi w bloku to jest nieporozumienie i powinno być zabronione dla dobra zwierząt i sąsiadów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie