👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak stary dowcip i tak dać się opyndzlować dupskiem, albo lubi spocone dupsko, albo nie ma internetu
p.s jeśli to drugie to łap piwo za dobrą postawę i przyjęcie na klate żartu bez spiny

Robole to jednak ułomy, teraz rozumiem dlaczego tak się wywyższają nad studentami, oni nie pojmują idei bycia inteligentnym :d
...już wiecie dlaczego budowlańce nie mają przeważnie zębów
TOPIĄ SIĘ.

Po co od razu ściągać gacie? Wystarczyłoby usiąść i pierdnąć w spodniach- byłoby tak samo śmiesznie, a mniej przypałowo.

@Nemayu
cała beka polega na tym, że gość siada gołą dupą, pierd to tylko taki smaczek do całości
cała beka polega na tym, że gość siada gołą dupą, pierd to tylko taki smaczek do całości
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie