👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

powiem Ci że jak już pęknie to lipa, bo laska potem nie chce skrobać;/
Co słychać u gimnazjalistki w ciąży?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Skrobanie ;D
Co słychać u gimnazjalistki w ciąży?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Skrobanie ;D
prawdopodobnie koła były złe
i widać z resztą że ledwo się kręcą podkładany dzwięk?
i widać z resztą że ledwo się kręcą podkładany dzwięk?
@up synchronizacja nagrywanego obrazu z częstotliwością obrotową kół. Przy np 50 Hz n krotności będą dawały efekt koła stojącego w miejscu. Sam jesteś podkładany

Drogie dzieci i wiemy dlaczego w szybszych furach montuje sie niski profil ?

@jw_amigowiec
Rację masz, ale w tym przypadku nie 50 Hz tu ma znaczenie, a ilość klatek na sekundę w materiale i tak jak napisałeś częstotliwość obrotu kół. Na ogół filmy mają 30/60 kl/s. Herce mogą mieć znaczenie wtedy, gdy np. nagrywa się po zmroku (oświetlenie uliczne) w Europie w standardzie NTSC (30 kl/s). W Europie prąd przemienny ma 50 Hz, więc może pojawić się migotanie źródła światła. Podobny problem może wystąpić podczas nagrywania w systemie PAL (25/50 kl/s) w USA
Rację masz, ale w tym przypadku nie 50 Hz tu ma znaczenie, a ilość klatek na sekundę w materiale i tak jak napisałeś częstotliwość obrotu kół. Na ogół filmy mają 30/60 kl/s. Herce mogą mieć znaczenie wtedy, gdy np. nagrywa się po zmroku (oświetlenie uliczne) w Europie w standardzie NTSC (30 kl/s). W Europie prąd przemienny ma 50 Hz, więc może pojawić się migotanie źródła światła. Podobny problem może wystąpić podczas nagrywania w systemie PAL (25/50 kl/s) w USA

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie