👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ona go wiskała bo pewnie miał robaki
zobaczcie ze później pożera coś

@up
już chciałem Ci pojechać, że napisałeś wiskać zamiast iskać, ale najpierw sprawdziłem. Niech to będzie przestroga dla wszystkich. Najpierw słownik wyrazów obcych, a później dopiero opieprz w necie!
już chciałem Ci pojechać, że napisałeś wiskać zamiast iskać, ale najpierw sprawdziłem. Niech to będzie przestroga dla wszystkich. Najpierw słownik wyrazów obcych, a później dopiero opieprz w necie!

ja nie widzę żadnego "podrywania innego" chyba autor idiota chce aby tak było.

@up
Daj namiar na swoją, też mnie trochę po głowie posmyra, ale po tej drugiej
Skoro to dla ciebie nic
Daj namiar na swoją, też mnie trochę po głowie posmyra, ale po tej drugiej

BongMan napisał/a:
@up
Daj namiar na swoją, też mnie trochę po głowie posmyra, ale po tej drugiejSkoro to dla ciebie nic
![]()
Już ci smyranie krabów nie wystarcza ? Ona na tym filmiku tak go podrywa jak ty rozśmieszasz Sadoli swoimi
@up k🤬a, co to za zj🤬a moda na pojazdy po BongManie. Pod co drugą pozycją na sadisticu, w komentarzach jakiś przygłup musi wspomieć o nim. Zazdrościcie mu tych j🤬y wirtualnych piw czy jaki c🤬j ? rozumiem, ze mogli by go jezdzic ludzie, ktorzy sa aktywni na forum, ale nie gamonie, co maja po 3 posty ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie