Tylko k🤬a tępe amerykańskie gówno mogło coś takiego wymyślić. Nie dość, że wolno idzie, paliwo wp🤬la równo to jeszcze o totalnym braku bezpieczeństwa nie wspomnę.

Nie oglądać- ani nogi, ani ręki sobie nie rozp🤬olił, a poza tym wynalazek do dupy.
Na sadolu było już parę filmików z tego typu sprzętem, który lepiej działał bo to tu to totalna amatorszczyzna.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
dałem piwo aby ludzie zobaczyli debilizm amerykanów, czekałem aż pieniek wpadnie pod koło i samochód ruszy, wkręci mu nogawke i go przemieli jak mięso w maszynce
Nie no taki wybryk inżynierii to stanowcze przegięcie, co nie znaczy, że gardzę łuparką świdrową - wręcz przeciwnie czasami w ramach odpoczynku od machania siekierą by się przydała
.

czekamy na następne materiał, w końcu mu się uda

podpis użytkownika
:oneko:
mistrzowie BHP - robota z petem w gębie, tak czekałem kiedy komuś coś urwie, już już może ta kratownica w noge przyjebie - jednak nie - słabe
podpis użytkownika
miej wyj🤬e a będzie Ci dane