👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kacap kupił najtańszą w mieście klitę 25 m2 i oczekuje za oknem widoku morza? Przynajmniej ma spokojnych sąsiadów pod blokiem. Niech się cieszy, że nie mieszka w bloku, przy którym kilka metrów dalej budują tory kolejowe, bo i takie cyrki potrafi patodeweloperka odj🤬!
NiemiecWaszPan napisał/a:
Kacap kupił najtańszą w mieście klitę 25 m2 i oczekuje za oknem widoku morza? Przynajmniej ma spokojnych sąsiadów pod blokiem. Niech się cieszy, że nie mieszka w bloku, przy którym kilka metrów dalej budują tory kolejowe, bo i takie cyrki potrafi patodeweloperka odj🤬!
U nas nie wolno budować tak blisko cmentarzy. Min 50 m jeśli czerpiesz wodę z wodociągu min 100 jeśli ze studni. Ba mało tego jeśli cmentarz się powiększa i masz mniej niż 50m to nie możesz nawet wyremontować domu. Takie prawo.
No i zajebiście, porozmawiasz sobie z nimi z balkonu, czego chcieć więcej.
W sumie to zajebista lokalizacja. Jedna grubsza impreza w roku a tak to cisza, spokój, kultura.
Nyrewesa napisał/a:
U nas nie wolno budować tak blisko cmentarzy. Min 50 m jeśli czerpiesz wodę z wodociągu min 100 jeśli ze studni. Ba mało tego jeśli cmentarz się powiększa i masz mniej niż 50m to nie możesz nawet wyremontować domu. Takie prawo.
Siostra kiedys mieszkał naprzeciw Majdanku w Lublinie, od bloku do drutów było chyba mniej niż 50 m bo oddzielała tylko ulica,
ale obóz koncentracyjny to nie cmentarz
Novik napisał/a:
Fajnie w nocy wygląda
Szczególnie w listopadzie - nastrojowo. Nic tylko zapraszać dziewczynę i pod kocykiem romansić na balkonie. A tak na poważnie to w przeciętnych miastach normalna sprawa, że są i takie bloki sąsiadujące z cmentarzami i ludzie tam mieszkają a nawet odkupują mieszkania.
To co on nie wiedział że kupuje mieszkanie przy cmentarzu?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Nie widzę w tym nic złego. Faktycznie sąsiedztwo ciche, przecież zakopane zwłoki nie śmierdzą, woda i tak idzie rurami z innego miejsca. Przynajmniej jest pewność, że nikt nie wybuduje wieżowca, który zasłoni dostęp światła. Jakby mi się podobało samo mieszkanie, to sąsiedztwo cmentarza by mnie nie zniechęciło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie