Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oj kogoś zapiekła prawacka dupka bo wasz bohater trampek okazał sie większym idiotą niż nawet wy przewidywaliście , wszytsko poszło w góre oprócz giełdy która spada miał zakonczyc wojne w 24h a póki co to chyba planuje uznać wyższość ruskich i oddać ukraine putinowi. Tak sie konczy jak wsióry wybierają populistów
Ale uczciwy jest, przecież przyznał, że tylko żartował w czasie kampanii prezydenckiej.
Widać, że lokalny motłoch zbytnio przywykł z naszych żałosnych polityków, którzy nad interes państwa stawiają swoje lub partyjne korzyści.
Trump to nie Nitras z PO co będzie się dorabiał na kilometrówkach bo gość ma swój majątek, ale polska tłuszcza nie pojmuje jak to prezydent USA przede wszystkim gra do swojej bramki, a nie obiecuje nam złotych gór jak pewien polski niemiec

Tak dennej i durnej lewackiej propagandy już dawno nie widziałem, ostatni raz za czasów Jaruzelskiego
Dlaczego dennej i durnej? Sprowadzenie kraju do roli kacapskiego wasala kończy się biedą i pustkami w sklepach. To fakt.
@
: Chyba tylko ameby umysłowe twojego kalibru myślały, że Trump będzie wszystkim dogadzał. Jest prezydentem USA i przede wszystkim tam ma swoje zobowiązania. Jeśli coś będzie w naszym wspólnym interesie to należy to zrealizować, ale nie liczmy na to, że Trump będzie bardziej zabiegał o nasze sprawy niż my sami.
Widać, że lokalny motłoch zbytnio przywykł z naszych żałosnych polityków, którzy nad interes państwa stawiają swoje lub partyjne korzyści.
Trump to nie Nitras z PO co będzie się dorabiał na kilometrówkach bo gość ma swój majątek, ale polska tłuszcza nie pojmuje jak to prezydent USA przede wszystkim gra do swojej bramki, a nie obiecuje nam złotych gór jak pewien polski niemiec
I masz rację trump myśli tylko o sobie i usa, widomo było że odbije się to negatywnie na Polsce i Europie dlatego dziwi mnie zachwyt nad trumpem u nas w kraju skoro jego polityka wpływa tylko negatywnie na na nas. I to klaskanie w sejmie pisdzielców czy zachwyt nad trampkiem na sadolu. Przecież to aboslutna głupota cieszyć się z tego że będziemy mieć gorzej przez jego rządy. A swoją droga to obywatela usa raczej też średnio robi bo już na portfelach odbija się jego działanie a uderza w nakbiednieszych.
Już niedługo zobaczysz jak hamburgery będą zmuszone robić za miskę ryżu przez srumpka xD
Cały świat się będzie śmiał z hamburgerów
Przecież oni od jakiś 20 lat robią za miskę ryżu. Różnica między bogatymi, a biednymi jest większa niż w Rosji. Ci co niby cokolwiek mają, mają też kredyty, których nie spłacą do końca życia. Bogaci wykorzystują motłoch, kupują polityków i rządzą światem. Jakiekolwiek próby odebrania im hajsu przez państwo i tak kończą się przerzuceniem kosztów na Kowalskiego. Tego już się nie da odkręcić, bogole obwarowali się przepisami które sobie kupili u polityków, a jak by co to i tak znajdzie się bananowy kraj, który przyjmie nowego obywatela. To kipi kipi na całym świecie i wybuchnie, a wojna nic nie da bo bogole uciekną, a po wojnie będą mieli się jeszcze lepiej.
Prezydent USA ma dużą siłę sprawczą i niekiedy intereresy USA są zbieżne z naszymi, a to okazja by skorzystać. Trump reprezentuje środowiska mniej nastawione na ideową wojnę o 52 płcie, a bardziej na umacnianie przewagi gospodarczej USA. Często kosztem sojusznikó, ale taki jest biznes.
To, że nasi posłowie w sejmie klaskali jak debile po jego wyborze ukazuje tylko jak kolonialną mentalność prezentuje nasza "władza"
Czy to wobec USA czy też UE. Społeczeństwo jest jeszcze głupsze
[ Dodano 2025-04-29, 08:07 ]
Widzę że też będziesz tworzył gówna i siał tałatajstwo po internecie w którym i tak już nie ma prawdy.
Proste pytanie, odpowiedź Twoja z kija. Co ma piernik do wiatraka? Zadałem pytanie. Jak nie potrafisz udzielić wyczerpującej odpowiedzi to nie siej propagandy politycznej i nie namawiaj ludzi żeby głosowali na Trzaskowskiego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie