Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I znów coś bredzisz o lewactwie🤦♂️ wy jesteście poj🤬i, ktoś coś powie na Trumpa - lewak, powie coś na kościół - lewak, płonie los Angeles - lewaki. Macie jakąś traume, boisz się że się zarazisz? Przed wojną każdy przybijal piątke z Putinem bo jest przywódca państwa, tak jak Tusk przybijal bo był premierem i to normalne że głowy państwa się spotykają. Ale co ty mozesz o tym wiedzieć jak pewnie ledwo co skończyłeś podstawówkę. Tak pisowi zarzucam bratanie się z ruskimi bo to oni tak jak Putin chcą zniszczyć unie i cały zachód, to pis się brata z orbanem czyli przyjacielem Putina. A propos piątek to masz
Bystrością nie grzeszysz skoro przybijanie piątki zrozumiałeś jako przywitanie.
PiS chce zniszczyć UE i cały zachód

To że się nie zgadza durnotą zachodnią nie oznacza że chce zniszczyć chyba że chęć zmiany to dla Ciebie zniszczenie to nie mam pytań...
Bystrością nie grzeszysz skoro przybijanie piątki zrozumiałeś jako przywitanie.
PiS chce zniszczyć UE i cały zachód
To że się nie zgadza durnotą zachodnią nie oznacza że chce zniszczyć chyba że chęć zmiany to dla Ciebie zniszczenie to nie mam pytań...
"Przybicie piątki lub po prostu "piątka" – gest wykonywany przez dwie osoby, polegający na podniesieniu dłoni przez obie osoby i delikatnym uderzeniu się wzajemnie ich wewnętrznymi stronami. "
Tak to jest przywitanie. Rozumiem że w twoim alternatywnym świecie to znaczy co innego ale zaraz przyjdzie siostra oddziałowa poda ci leki i wszytsko będzie dobrze.
PiS chce wprowadzić chaos w unii, nie raz wspominała o wyjściu z Unii, dupa nazywał wyimaginowana wspólnota, więc to raczej język Kremla, oni mówią to samo i też chcą wewnętrznych konfliktów w unii żeby ją osłabić. I wracając do meritum trump jest taki sam, nie raz wypowiadał się negatywnie o unii a pozytywnie o rosji i Putinie. Więc tak trump jest pożytecznym idiotą Putina i nie trzeba być lewakiem żeby mieć takie zdanie
[ Dodano: 2025-04-25, 19:41 ]
To nie narud to nieporozumienie

W jakim AI zostało to stworzone. Dobrze wyszło
Żeby dobrze wyszło to trzeba mieć dobry sprzęt, komp za 40k, grafika chłodzona suchym lodem i umić trza, umić. Bo wszystko w życiu trza umić 🤣

Czy ktoś zna może nazwę piosenki ?
Pyt wsiegda budiet sonce...
Pyt wsiegda budu ja
Tak dennej i durnej lewackiej propagandy już dawno nie widziałem, ostatni raz za czasów Jaruzelskiego
Nie trzeba się aż tak głęboko zagłębiać w przeszłość.
Wystarczy wysłuchać propagandy z EU.
Pamiętam dobry ruski gaz od Putina sprzedawany przez hansa.
Potem kpo promowane przez rządź patriotów zlodzieji co nawet robili deale z lawendową mafią.
Na czele największej firmy w kraju stał dzban z pcimia bez wykształcenia i doświadczenia.
Ciekawostka na dziś przy okazji :
"Temat: Czy Polska staje się superpaństwem – argumenty za i przeciw
ZA: dlaczego Polska mogłaby stać się superpaństwem
Wzrost gospodarczy – stabilny wzrost PKB, rozwój przemysłu, eksportu, nowych technologii.
Pozycja geopolityczna – centralne położenie w Europie, kluczowe w transporcie i bezpieczeństwie regionu.
Rozbudowa armii – duże inwestycje w siły zbrojne, nowoczesny sprzęt, rosnąca liczebność wojska.
Rosnące znaczenie w UE – większy wpływ na decyzje, inicjatywy polityczne i gospodarcze.
Energetyczna transformacja – rozwój energetyki atomowej, odejście od węgla, inwestycje w OZE.
Wzrost demograficzny dzięki migracji – napływ ludności z Ukrainy, Azji, zwiększenie siły roboczej.
Inwestycje zagraniczne – rozwój centrów technologicznych, logistyki, outsourcingu.
Społeczeństwo obywatelskie – większa aktywność społeczna, wzrost świadomości politycznej.
PRZECIW: dlaczego Polska jeszcze nie jest superpaństwem lub nie będzie
Niska innowacyjność – małe nakłady na badania i rozwój w porównaniu do państw zachodnich.
Problemy demograficzne – starzejące się społeczeństwo, niska dzietność.
Wewnętrzne konflikty polityczne – niestabilność, polaryzacja społeczeństwa.
Zależność od UE i USA – brak pełnej suwerenności strategicznej, uzależnienie od decyzji zewnętrznych.
Problemy w służbie zdrowia i edukacji – niedofinansowanie, odpływ specjalistów za granicę.
Słaba infrastruktura regionalna – rozwój skupiony głównie wokół dużych miast.
Brak silnych marek globalnych – niski udział polskich firm na rynkach światowych.
Korupcja i biurokracja – utrudnienia dla przedsiębiorców, niska efektywność administracji.
"
Przeczytałem i stwierdzam że połowa to bzdury.
1.Rozbudowa armii – duże inwestycje w siły zbrojne, nowoczesny sprzęt, rosnąca liczebność wojska.
Jaka rozbudowa armi? My się rozbroilismy i żyjemy jedynie obietnicami że się ponownie uzbroimy... Niby sa zapowoedzi, kontrakty ale nie mamy obecnie prawie niczego... Wszystko co jeszcze się nadawało oddaliśmy ZA DARMO Ukrainie- z czego połowa trafiła do ich wojska, a druga połowa została rozkradziona i sprzedana do krajów "czwartego swiata"
2.Energetyczna transformacja – rozwój energetyki atomowej, odejście od węgla, inwestycje w OZE.
Wszyscy do węgla wracają- albo nigdy z niego nie rezygnowali, a Ty twierdzisz że odejście od niego do manewr pozwalający się rozwijać? Totalna głupota... OZE to mżonka - mało energii ktora jest bardzo kosztowana... Atom to coś- ale tu jak z budową armii - stoimy w miejscu... a nawet powoli nawracamy.
Społeczeństwo obywatelskie – większa aktywność społeczna, wzrost świadomości politycznej.
Świadomość? Jaka świadomość- kilka dni temu Czarnek, a więc znaczący polityk PISu jasno zadeklarował że on jest proamerykański i że kandydat PISu - ten z IPNu jest proamerykański i że trzeba w Polsce zainstalować proamerykański rzad... a poparcie PISu nie zmalało - czyli Polacy nie chcą rządu PROPOLSKIEGO?
Nie bo są durni!!!
Sytuacja z PO jeszcze gorszą- to są zwyczajne szkodniki - a i tak popiera ich 30% spoleczenstwa... Więc gdzie ta świadomość?
Nie chce mi się dalej punktować bo tracę czas przerwy w pracy... ale jest się do czego jeszcze dowalić.
Tak dennej i durnej lewackiej propagandy już dawno nie widziałem, ostatni raz za czasów Jaruzelskiego
Jebnij się w dekiel, ty i wszystkie z🤬by co postawiły ci piwo.
"Przybicie piątki lub po prostu "piątka" – gest wykonywany przez dwie osoby, polegający na podniesieniu dłoni przez obie osoby i delikatnym uderzeniu się wzajemnie ich wewnętrznymi stronami. "
Tak to jest przywitanie. Rozumiem że w twoim alternatywnym świecie to znaczy co innego ale zaraz przyjdzie siostra oddziałowa poda ci leki i wszytsko będzie dobrze.
PiS chce wprowadzić chaos w unii, nie raz wspominała o wyjściu z Unii, dupa nazywał wyimaginowana wspólnota, więc to raczej język Kremla, oni mówią to samo i też chcą wewnętrznych konfliktów w unii żeby ją osłabić. I wracając do meritum trump jest taki sam, nie raz wypowiadał się negatywnie o unii a pozytywnie o rosji i Putinie. Więc tak trump jest pożytecznym idiotą Putina i nie trzeba być lewakiem żeby mieć takie zdanie
Błysktliwy nieustannie...

Czy ktoś zna może nazwę piosenki ?
Тима Белорусских - Незабудка
Niestety nie znalazłem w takiej wersji jak w filmiku
Łap:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie