Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W AI
Zadałem pytanie w jakim AI.
Chodzi mi o konkretny model AI. Ponieważ jest tego bardzo dużo w necie. A większość to się nadaje do kosza. A tu efekt wyszedł Dobrze.
Zadałem pytanie w jakim AI.
Chodzi mi o konkretny model AI. Ponieważ jest tego bardzo dużo w necie. A większość to się nadaje do kosza. A tu efekt wyszedł Dobrze.
Widzę że też będziesz tworzył gówna i siał tałatajstwo po internecie w którym i tak już nie ma prawdy.
oj kogoś zapiekła prawacka dupka bo wasz bohater trampek okazał sie większym idiotą niż nawet wy przewidywaliście , wszytsko poszło w góre oprócz giełdy która spada miał zakonczyc wojne w 24h a póki co to chyba planuje uznać wyższość ruskich i oddać ukraine putinowi. Tak sie konczy jak wsióry wybierają populistów
Już większych idiotów od lewaków nie ma i nie będzie. Trump dopiero zaczął porządki po lewackim pampersie. Te 24h to była propaganda dokładnie STO razy mniejsza od tej Tuskowej...
Już większych idiotów od lewaków nie ma i nie będzie. Trump dopiero zaczął porządki po lewackim pampersie. Te 24h to była propaganda dokładnie STO razy mniejsza od tej Tuskowej...
Ale ty głupi jesteś co ty z tym lewactwem? Przeciez tu chodzi o gospodarkę i relacje międzynarodowe. Porządki? W sensie bratnie się z ruskimi to dla ciebie porządki? No tak w sumie cała prawica w Polsce to ruskie onuce wiem wam to na rękę. Jak najgorzej z unia a jak najbliżej Kremla. Ju mozesz się odmeldować towarzuszu onucow. A tu jeszcze twoje porządki na giełdzie 💁♂️

Nie jestem lewakiem ale jak patrzę, co Trump odp🤬la i jak nieudolnie rządzi, to jestem w szoku. Porażka, za porażka, wtopa za wtopą, wizerunek już dawno podkopany. No, a tak jak mówisz. To dopiero początek jego rządów. Strach pomyśleć ,co to będzie dopiero u schyłku. Ciężko mi sobie nawet wyobrazić żeby ta cała Kamala mogła gorzej tak wszystko sp🤬olic na każdym praktycznie polu. Chociaż kto wie.. w sumie jest czarna.
Piekny George może nawet bezdomnego odstawiać. Przygarnęłabym 😎
Jesteś "spermiarą" 🙂
Ale ty głupi jesteś co ty z tym lewactwem? Przeciez tu chodzi o gospodarkę i relacje międzynarodowe. Porządki? W sensie bratnie się z ruskimi to dla ciebie porządki? No tak w sumie cała prawica w Polsce to ruskie onuce wiem wam to na rękę. Jak najgorzej z unia a jak najbliżej Kremla. Ju mozesz się odmeldować towarzuszu onucow. A tu jeszcze twoje porządki na giełdzie 💁♂️
Rozumiem że w Niemczech i we Francji rządziła i rządzi prawica? Rudy też prawicowiec? Bo to oni piątke z Putinem przybijali. Obecnej polskiej opozycji zarzucasz bratanie się Ruskimi? no to już szczyt lewackiego bredzienia.
Rozumiem że w Niemczech i we Francji rządziła i rządzi prawica? Rudy też prawicowiec? Bo to oni piątke z Putinem przybijali. Obecnej polskiej opozycji zarzucasz bratanie się Ruskimi? no to już szczyt lewackiego bredzienia.
I znów coś bredzisz o lewactwie🤦♂️ wy jesteście poj🤬i, ktoś coś powie na Trumpa - lewak, powie coś na kościół - lewak, płonie los Angeles - lewaki. Macie jakąś traume, boisz się że się zarazisz? Przed wojną każdy przybijal piątke z Putinem bo jest przywódca państwa, tak jak Tusk przybijal bo był premierem i to normalne że głowy państwa się spotykają. Ale co ty mozesz o tym wiedzieć jak pewnie ledwo co skończyłeś podstawówkę. Tak pisowi zarzucam bratanie się z ruskimi bo to oni tak jak Putin chcą zniszczyć unie i cały zachód, to pis się brata z orbanem czyli przyjacielem Putina. A propos piątek to masz

Wiedziałem że jesteś jebnięty ale nie aż tak🤦♂️
Wiedziałem że jesteś jebnięty ale nie aż tak🤦♂️
To tekst twojej matki kiedy pierwszy raz się odezwałeś
To tekst twojej matki kiedy pierwszy raz się odezwałeś

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie