Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ksamilian 2025-04-25, 14:49
Madzia123 napisał/a:

W AI

Zadałem pytanie w jakim AI.
Chodzi mi o konkretny model AI. Ponieważ jest tego bardzo dużo w necie. A większość to się nadaje do kosza. A tu efekt wyszedł Dobrze.
Zgłoś
Madzia123 2025-04-25, 15:17 1
ksamilian napisał/a:

Zadałem pytanie w jakim AI.
Chodzi mi o konkretny model AI. Ponieważ jest tego bardzo dużo w necie. A większość to się nadaje do kosza. A tu efekt wyszedł Dobrze.

Widzę że też będziesz tworzył gówna i siał tałatajstwo po internecie w którym i tak już nie ma prawdy.
Zgłoś
ufok 2025-04-25, 15:47 2
Ci na filmie to w Rosji klasa średnia
Zgłoś
Dark-Side 2025-04-25, 16:05 9
pazuzu napisał/a:

oj kogoś zapiekła prawacka dupka bo wasz bohater trampek okazał sie większym idiotą niż nawet wy przewidywaliście , wszytsko poszło w góre oprócz giełdy która spada miał zakonczyc wojne w 24h a póki co to chyba planuje uznać wyższość ruskich i oddać ukraine putinowi. Tak sie konczy jak wsióry wybierają populistów

Już większych idiotów od lewaków nie ma i nie będzie. Trump dopiero zaczął porządki po lewackim pampersie. Te 24h to była propaganda dokładnie STO razy mniejsza od tej Tuskowej...
Zgłoś
pazuzu 2025-04-25, 16:32 4
Dark-Side napisał/a:

Już większych idiotów od lewaków nie ma i nie będzie. Trump dopiero zaczął porządki po lewackim pampersie. Te 24h to była propaganda dokładnie STO razy mniejsza od tej Tuskowej...

Ale ty głupi jesteś co ty z tym lewactwem? Przeciez tu chodzi o gospodarkę i relacje międzynarodowe. Porządki? W sensie bratnie się z ruskimi to dla ciebie porządki? No tak w sumie cała prawica w Polsce to ruskie onuce wiem wam to na rękę. Jak najgorzej z unia a jak najbliżej Kremla. Ju mozesz się odmeldować towarzuszu onucow. A tu jeszcze twoje porządki na giełdzie 💁‍♂️

Zgłoś
KewinDeBrujne 2025-04-25, 16:32 2
Dark-Side napisał/a:

Nie jestem lewakiem ale jak patrzę, co Trump odp🤬la i jak nieudolnie rządzi, to jestem w szoku. Porażka, za porażka, wtopa za wtopą, wizerunek już dawno podkopany. No, a tak jak mówisz. To dopiero początek jego rządów. Strach pomyśleć ,co to będzie dopiero u schyłku. Ciężko mi sobie nawet wyobrazić żeby ta cała Kamala mogła gorzej tak wszystko sp🤬olic na każdym praktycznie polu. Chociaż kto wie.. w sumie jest czarna.
Zgłoś
mocnymarcin5 2025-04-25, 16:36 1
Jason Statham jest z Wielkiej Brytanii, właściwie to chyba nawet jeszcze gorzej
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-25, 16:47 3
JoSeed napisał/a:

Piekny George może nawet bezdomnego odstawiać. Przygarnęłabym 😎

Jesteś "spermiarą" 🙂
Zgłoś
Dark-Side 2025-04-25, 17:00 10
pazuzu napisał/a:

Ale ty głupi jesteś co ty z tym lewactwem? Przeciez tu chodzi o gospodarkę i relacje międzynarodowe. Porządki? W sensie bratnie się z ruskimi to dla ciebie porządki? No tak w sumie cała prawica w Polsce to ruskie onuce wiem wam to na rękę. Jak najgorzej z unia a jak najbliżej Kremla. Ju mozesz się odmeldować towarzuszu onucow. A tu jeszcze twoje porządki na giełdzie 💁‍♂️

Rozumiem że w Niemczech i we Francji rządziła i rządzi prawica? Rudy też prawicowiec? Bo to oni piątke z Putinem przybijali. Obecnej polskiej opozycji zarzucasz bratanie się Ruskimi? no to już szczyt lewackiego bredzienia.
Zgłoś
JoSeed 2025-04-25, 17:10 1
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Jesteś "spermiarą" 🙂

Na to wygląda
Zgłoś
pazuzu 2025-04-25, 17:19 2
Dark-Side napisał/a:

Rozumiem że w Niemczech i we Francji rządziła i rządzi prawica? Rudy też prawicowiec? Bo to oni piątke z Putinem przybijali. Obecnej polskiej opozycji zarzucasz bratanie się Ruskimi? no to już szczyt lewackiego bredzienia.

I znów coś bredzisz o lewactwie🤦‍♂️ wy jesteście poj🤬i, ktoś coś powie na Trumpa - lewak, powie coś na kościół - lewak, płonie los Angeles - lewaki. Macie jakąś traume, boisz się że się zarazisz? Przed wojną każdy przybijal piątke z Putinem bo jest przywódca państwa, tak jak Tusk przybijal bo był premierem i to normalne że głowy państwa się spotykają. Ale co ty mozesz o tym wiedzieć jak pewnie ledwo co skończyłeś podstawówkę. Tak pisowi zarzucam bratanie się z ruskimi bo to oni tak jak Putin chcą zniszczyć unie i cały zachód, to pis się brata z orbanem czyli przyjacielem Putina. A propos piątek to masz

Zgłoś
CzerstWybut 2025-04-25, 17:20 7
pazuzu napisał/a:

Wiedziałem że jesteś jebnięty ale nie aż tak🤦‍♂️
Zgłoś
pazuzu 2025-04-25, 17:22 2
CzerstWybut napisał/a:

Wiedziałem że jesteś jebnięty ale nie aż tak🤦‍♂️

To tekst twojej matki kiedy pierwszy raz się odezwałeś
Zgłoś
CzerstWybut 2025-04-25, 17:26 7
pazuzu napisał/a:

To tekst twojej matki kiedy pierwszy raz się odezwałeś

Zgłoś
MariolaBezPindola 2025-04-25, 17:53 3
Co to za gowno i co to za ludzie ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem