Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bleblebator1 2025-04-25, 13:51 83
Tak dennej i durnej lewackiej propagandy już dawno nie widziałem, ostatni raz za czasów Jaruzelskiego
Zgłoś
YebacWszystkieWyznaniaReligijne 2025-04-25, 13:51 6
Grubo k🤬a...hehe
Zgłoś
JoSeed 2025-04-25, 14:05 4
Piekny George może nawet bezdomnego odstawiać. Przygarnęłabym 😎
Zgłoś
pazuzu 2025-04-25, 14:06 37
bleblebator1 napisał/a:

Tak dennej i durnej lewackiej propagandy już dawno nie widziałem, ostatni raz za czasów Jaruzelskiego

oj kogoś zapiekła prawacka dupka bo wasz bohater trampek okazał sie większym idiotą niż nawet wy przewidywaliście , wszytsko poszło w góre oprócz giełdy która spada miał zakonczyc wojne w 24h a póki co to chyba planuje uznać wyższość ruskich i oddać ukraine putinowi. Tak sie konczy jak wsióry wybierają populistów

[ Dodano: 2025-04-25, 14:07 ]
Zgłoś
gdfgdf 2025-04-25, 14:08 2
co to za gejki są na tym video? Chyba jeden z tych ryji skąds kojarzę ale nie jestem pewien

[ Dodano 2025-04-25, 14:09 ]
JoSeed napisał/a:

Piekny George może nawet bezdomnego odstawiać. Przygarnęłabym 😎

Zalałabyś go?
Zgłoś
Marek695454 2025-04-25, 14:09
bleblebator1 napisał/a:

I kaczynisty

[ Dodano: 2025-04-25, 14:11 ]
Dawno tak mocnego materiału tutaj nie było
Zgłoś
Baronessa 2025-04-25, 14:12 1
Napił by się browara z zakolakiem Jasonem i porobił kilka fotek na fejsa. Swój ziomo. Mój idol... 🗿🤙
Zgłoś
Cezzar 2025-04-25, 14:12 6
bleblebator1 napisał/a:

Już niedługo zobaczysz jak hamburgery będą zmuszone robić za miskę ryżu przez srumpka xD
Cały świat się będzie śmiał z hamburgerów
Zgłoś
JoSeed 2025-04-25, 14:13
gdfgdf napisał/a:

co to za gejki są na tym video? Chyba jeden z tych ryji skąds kojarzę ale nie jestem pewien
Zalałabyś go?

Nie sądź po sobie
Zgłoś
Baronessa 2025-04-25, 14:16 1
gdfgdf napisał/a:

Zalałabyś go?

Ta. Tryskała by mu na twarz swoimi soczkami z psioszki...
Zgłoś
mynameisgod 2025-04-25, 14:23 4
Ciekawostka na dziś przy okazji :
"Temat: Czy Polska staje się superpaństwem – argumenty za i przeciw

ZA: dlaczego Polska mogłaby stać się superpaństwem

Wzrost gospodarczy – stabilny wzrost PKB, rozwój przemysłu, eksportu, nowych technologii.

Pozycja geopolityczna – centralne położenie w Europie, kluczowe w transporcie i bezpieczeństwie regionu.

Rozbudowa armii – duże inwestycje w siły zbrojne, nowoczesny sprzęt, rosnąca liczebność wojska.

Rosnące znaczenie w UE – większy wpływ na decyzje, inicjatywy polityczne i gospodarcze.

Energetyczna transformacja – rozwój energetyki atomowej, odejście od węgla, inwestycje w OZE.

Wzrost demograficzny dzięki migracji – napływ ludności z Ukrainy, Azji, zwiększenie siły roboczej.

Inwestycje zagraniczne – rozwój centrów technologicznych, logistyki, outsourcingu.

Społeczeństwo obywatelskie – większa aktywność społeczna, wzrost świadomości politycznej.

PRZECIW: dlaczego Polska jeszcze nie jest superpaństwem lub nie będzie

Niska innowacyjność – małe nakłady na badania i rozwój w porównaniu do państw zachodnich.

Problemy demograficzne – starzejące się społeczeństwo, niska dzietność.

Wewnętrzne konflikty polityczne – niestabilność, polaryzacja społeczeństwa.

Zależność od UE i USA – brak pełnej suwerenności strategicznej, uzależnienie od decyzji zewnętrznych.

Problemy w służbie zdrowia i edukacji – niedofinansowanie, odpływ specjalistów za granicę.

Słaba infrastruktura regionalna – rozwój skupiony głównie wokół dużych miast.

Brak silnych marek globalnych – niski udział polskich firm na rynkach światowych.

Korupcja i biurokracja – utrudnienia dla przedsiębiorców, niska efektywność administracji.

"
Zgłoś
kurdeee 2025-04-25, 14:29 1
Łooo coś pięknego! W sumie tak tam jest k🤬aaa
Zgłoś
ksamilian 2025-04-25, 14:31
W jakim AI zostało to stworzone. Dobrze wyszło
Zgłoś
Madzia123 2025-04-25, 14:37
ksamilian napisał/a:

W jakim AI zostało to stworzone. Dobrze wyszło

W AI
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem