Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak dennej i durnej lewackiej propagandy już dawno nie widziałem, ostatni raz za czasów Jaruzelskiego
bleblebator1 napisał/a:
Tak dennej i durnej lewackiej propagandy już dawno nie widziałem, ostatni raz za czasów Jaruzelskiego
oj kogoś zapiekła prawacka dupka bo wasz bohater trampek okazał sie większym idiotą niż nawet wy przewidywaliście , wszytsko poszło w góre oprócz giełdy która spada

[ Dodano: 2025-04-25, 14:07 ]
co to za gejki są na tym video? Chyba jeden z tych ryji skąds kojarzę ale nie jestem pewien
[ Dodano 2025-04-25, 14:09 ]
Zalałabyś go?
[ Dodano 2025-04-25, 14:09 ]
JoSeed napisał/a:
Piekny George może nawet bezdomnego odstawiać. Przygarnęłabym 😎
Zalałabyś go?
bleblebator1 napisał/a:
I kaczynisty
[ Dodano: 2025-04-25, 14:11 ]
Dawno tak mocnego materiału tutaj nie było
Napił by się browara z zakolakiem Jasonem i porobił kilka fotek na fejsa. Swój ziomo. Mój idol... 🗿🤙
bleblebator1 napisał/a:
Już niedługo zobaczysz jak hamburgery będą zmuszone robić za miskę ryżu przez srumpka xD
Cały świat się będzie śmiał z hamburgerów
gdfgdf napisał/a:
co to za gejki są na tym video? Chyba jeden z tych ryji skąds kojarzę ale nie jestem pewien
Zalałabyś go?
Nie sądź po sobie

gdfgdf napisał/a:
Zalałabyś go?
Ta. Tryskała by mu na twarz swoimi soczkami z psioszki...
Ciekawostka na dziś przy okazji :
"Temat: Czy Polska staje się superpaństwem – argumenty za i przeciw
ZA: dlaczego Polska mogłaby stać się superpaństwem
Wzrost gospodarczy – stabilny wzrost PKB, rozwój przemysłu, eksportu, nowych technologii.
Pozycja geopolityczna – centralne położenie w Europie, kluczowe w transporcie i bezpieczeństwie regionu.
Rozbudowa armii – duże inwestycje w siły zbrojne, nowoczesny sprzęt, rosnąca liczebność wojska.
Rosnące znaczenie w UE – większy wpływ na decyzje, inicjatywy polityczne i gospodarcze.
Energetyczna transformacja – rozwój energetyki atomowej, odejście od węgla, inwestycje w OZE.
Wzrost demograficzny dzięki migracji – napływ ludności z Ukrainy, Azji, zwiększenie siły roboczej.
Inwestycje zagraniczne – rozwój centrów technologicznych, logistyki, outsourcingu.
Społeczeństwo obywatelskie – większa aktywność społeczna, wzrost świadomości politycznej.
PRZECIW: dlaczego Polska jeszcze nie jest superpaństwem lub nie będzie
Niska innowacyjność – małe nakłady na badania i rozwój w porównaniu do państw zachodnich.
Problemy demograficzne – starzejące się społeczeństwo, niska dzietność.
Wewnętrzne konflikty polityczne – niestabilność, polaryzacja społeczeństwa.
Zależność od UE i USA – brak pełnej suwerenności strategicznej, uzależnienie od decyzji zewnętrznych.
Problemy w służbie zdrowia i edukacji – niedofinansowanie, odpływ specjalistów za granicę.
Słaba infrastruktura regionalna – rozwój skupiony głównie wokół dużych miast.
Brak silnych marek globalnych – niski udział polskich firm na rynkach światowych.
Korupcja i biurokracja – utrudnienia dla przedsiębiorców, niska efektywność administracji.
"
"Temat: Czy Polska staje się superpaństwem – argumenty za i przeciw
ZA: dlaczego Polska mogłaby stać się superpaństwem
Wzrost gospodarczy – stabilny wzrost PKB, rozwój przemysłu, eksportu, nowych technologii.
Pozycja geopolityczna – centralne położenie w Europie, kluczowe w transporcie i bezpieczeństwie regionu.
Rozbudowa armii – duże inwestycje w siły zbrojne, nowoczesny sprzęt, rosnąca liczebność wojska.
Rosnące znaczenie w UE – większy wpływ na decyzje, inicjatywy polityczne i gospodarcze.
Energetyczna transformacja – rozwój energetyki atomowej, odejście od węgla, inwestycje w OZE.
Wzrost demograficzny dzięki migracji – napływ ludności z Ukrainy, Azji, zwiększenie siły roboczej.
Inwestycje zagraniczne – rozwój centrów technologicznych, logistyki, outsourcingu.
Społeczeństwo obywatelskie – większa aktywność społeczna, wzrost świadomości politycznej.
PRZECIW: dlaczego Polska jeszcze nie jest superpaństwem lub nie będzie
Niska innowacyjność – małe nakłady na badania i rozwój w porównaniu do państw zachodnich.
Problemy demograficzne – starzejące się społeczeństwo, niska dzietność.
Wewnętrzne konflikty polityczne – niestabilność, polaryzacja społeczeństwa.
Zależność od UE i USA – brak pełnej suwerenności strategicznej, uzależnienie od decyzji zewnętrznych.
Problemy w służbie zdrowia i edukacji – niedofinansowanie, odpływ specjalistów za granicę.
Słaba infrastruktura regionalna – rozwój skupiony głównie wokół dużych miast.
Brak silnych marek globalnych – niski udział polskich firm na rynkach światowych.
Korupcja i biurokracja – utrudnienia dla przedsiębiorców, niska efektywność administracji.
"