👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cswolf738 napisał/a:
Ci co w niego rzucali kubkami to chyba jakieś cuckoldy
Nie, to niedorżnięte pedały - wołali: (cienkim głosem) O mnie tak walcz, rycerzu, o mnie, będę ci ssać, aż ci będzie stać!
SkoPio1 napisał/a:
Nie, to niedorżnięte pedały - wołali: (cienkim głosem) O mnie tak walcz, rycerzu, o mnie, będę ci ssać, aż ci będzie stać!
No i namówiłaś, gdzie mieszkasz?
Supel86 napisał/a:
Komu dają? bo chyba nie Tobie
Zdaję sobie sprawę, że nie tylko mi dają
Wystarczt być odrobinę bardziej zadbanym, niż wszyscy koledzy w pracy, a wtedy każda marzy o tym żeby się dymać w kantorku na ksero.

Taka sytuacja jest w wielu małżeństwach, w domu przed facetem ma być wyuzdaną suką, nie mówię że codziennie, ale raz na jakiś czas.Czy ustawka czy nie wcale się gościowi nie dziwię, zazwyczaj tak jest że laska wyjdzie raz na jakiś czas na imprezę i wtedy jej puszczają hamulce i kokietuje jak tylko się da, w domu dla męża jest oschła jak suchar.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie