Przecież tam nawet sutek Janet Jackson i lepa na ryj Chrisa Rocka wykonana przez Willa Smitcha jest ustawiana. Już nie wspomnę o pocałunkach j🤬ej ż🤬dówy, Madonny i upadłej ćpunicy Britney Spears. Tam takie "wypadki" zdarzają w godzinach najlepszej oglądalności. A później stado pawianów skowycze do telewizora "Wowww", "Dżizaz", "Jusidat, jusidat?" Później całymi dniami po pokazują sobie "materiały grozy" na komórkach.
Są igrzyska. Jest spokój. A teraz, do roboty cz🤬chy...
Już za 2-3 lata, u nas będzie to samo.
podpis użytkownika
OpisTen śwniopas najpierw niech o siebie zadba, porządnie przerżnie żonę, to będzie miał porządek na chacie. Widać tajna laska, ma swoje potrzeby, a ten impotent i frustrat w domu jest tylko zakałą... Mam mnóstwo koleżanek, które mają taką sytuację w domu, więc nie marnują czasu, tylko dają na boku. Bez rozwodów, bez scen, bez cienia litości...

Następna niedopieszczona....
Ten śwniopas najpierw niech o siebie zadba, porządnie przerżnie żonę, to będzie miał porządek na chacie. Widać tajna laska, ma swoje potrzeby, a ten impotent i frustrat w domu jest tylko zakałą... Mam mnóstwo koleżanek, które mają taką sytuację w domu, więc nie marnują czasu, tylko dają na boku. Bez rozwodów, bez scen, bez cienia litości...
Komu dają? bo chyba nie Tobie

Ci co w niego rzucali kubkami to chyba jakieś cuckoldy
Nie, to niedorżnięte pedały - wołali: (cienkim głosem) O mnie tak walcz, rycerzu, o mnie, będę ci ssać, aż ci będzie stać!
Nie, to niedorżnięte pedały - wołali: (cienkim głosem) O mnie tak walcz, rycerzu, o mnie, będę ci ssać, aż ci będzie stać!
No i namówiłaś, gdzie mieszkasz?
Ten śwniopas najpierw niech o siebie zadba, porządnie przerżnie żonę, to będzie miał porządek na chacie. Widać tajna laska, ma swoje potrzeby, a ten impotent i frustrat w domu jest tylko zakałą... Mam mnóstwo koleżanek, które mają taką sytuację w domu, więc nie marnują czasu, tylko dają na boku. Bez rozwodów, bez scen, bez cienia litości...
Tia. Raz się spotkałem z przypadkiem że baba się chciała j🤬 non stop a chłop nie. Zazwyczaj to te p🤬dy przez jakieś swoje widzi mi się nie popuszcza szpary. A później że zaniedbane.
xD
Bo k🤬a ta umalowana, jąkająca się, małpa w białej plandece to pretendent do tegorocznego mr. Olympia...
Równie naj🤬y, co ten zbulwersowany Janusz. Że się z nią na głupi ryj nie wyp🤬olił to cud jakiś.
No w c🤬j wysokie standardy ma ta "t(f)ajna laska".
Z p🤬dy jej cieknie - ot co.
Komu dają? bo chyba nie Tobie
Zdaję sobie sprawę, że nie tylko mi dają
Wystarczt być odrobinę bardziej zadbanym, niż wszyscy koledzy w pracy, a wtedy każda marzy o tym żeby się dymać w kantorku na ksero.

Że faceci mają na własne żony wyj🤬e, to fakt i ich wina jak baba szuka potem bolca (ale i tak baby chca tylko więcej i więcej i wiecznie im mało), ale nie broń j🤬ych k🤬iszonów, czyli w dzisiejszych czasach większości kobiet. Naoglądają się głupie p🤬dy jakichś 50 twarzy greja i innych gówien i im odp🤬la. Księcia szukają co będzie za nich zap🤬lał podczas gdy one będa "leżeć i pięknie pachnieć"... a no i rozp🤬alać majątek, bo ona musi czuć się dowartościowana. J🤬e szony.
HA TFU!
PS na filmie typowy j🤬y szlauf bez godności i szacunku do samej siebie.