Wyścigi organizowane są na dystansach: 3,8 km pływanie, 180 km jazda na rowerze i 42,2 km bieg.
Określe jednym słowem : inspirujące
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zgubiły rytm, chyba najgorsze przy takich sportach
już pomijając, jakby biegły mając w spodenkach kupę stolca
konto usunięte
2010-09-18, 17:52
Gdzie tu inspiracja tylko utrata zdrowia a pozniej na dupie nie usiadzie z miesiac tak wszystko boli
konto usunięte
2010-09-18, 18:28
DSQ za brak techniki!
konto usunięte
2010-09-18, 19:13
trochę przypomina bieg pająków
konto usunięte
2010-09-18, 20:16
gdy wydaje ci sie, ze juz nie masz sił - r🤬aj drzewo
konto usunięte
2010-09-18, 20:19
a moze to wyscig po pijaku?
ha7e
2010-09-18, 21:07
banda pojebów niszczących sobie zdrowie
wole być gruby i siedzieć przed kompem
co to qwa jest ? parodia czegoś ? bo totalnie nie skumałem - zwłaszcza jak inni przebiegali obok nich w normalnym tempie
konto usunięte
2010-09-18, 21:32
Wow jeszcze jakby pies gonił to by nie było śmieszne ale tak bez potrzeby biec to niech się walą na ryj, śmieszne było
A już miałem nadzieje że przed samą metą padnie i nie wstanie :|
konto usunięte
2010-09-18, 21:39
Black Snake, po pierwsze to nie sport lecz walka z samym sobą, naginanie fizycznych możliwości organizmu. Nie chodzi o to, żeby być zdrowym i dożyć 120 lat tylko czuć to zajebiste uczucie jak dokonasz czegoś na co nie stać 99% ludzi.
Choć pewnie nie wiesz o czym mówię, nabijaj kolejne lvl w wowie.
konto usunięte
2010-09-18, 21:51
amerykanie przeginaja albo w jedna, albo w druga strone. przykre