👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mialem pewnego dnia podobna i bardzo urocza sytuacje. z kolegami wybralismy sie po alkohol no bo sie skonczyl. stanelismy przed sklepem i wybieramy najbardziej trzezwego. dajemu mu 20 zl w lape i wpychamy do sklepu. kolega sie lekko zatoczyl, sprzedawca zmierzyl go wzrokiem i juz myslelismy ze bedziemy musieli szukac dalej... ale oto sprzedawca bedac czujnym (zauwazyl 20 zl) krzyczy zza lady: za 20 zl macie polowke Absolwenta!!!
cudna historia...
cudna historia...

RastaSoldat napisał/a:
zmienił merca w szatańską furę
masz na myśli batmobil?

Hudziel nie popłacz sie chociaż.... znalazłeś na komixxach to myślisz, że sciągnięte? Tak sie składa, że na komixxy nie wchodze... Ale co sie będe tłumaczył. Myśl co chcesz, mam to w dupie

@SzpaQ125
Gdybys mial w dupie nawet byś nie zareagowal
btw
sadol.pl/gdy-zabraknie-wodki-to-nie-problem-dla-vt54119.htm
Gdybys mial w dupie nawet byś nie zareagowal
btw
sadol.pl/gdy-zabraknie-wodki-to-nie-problem-dla-vt54119.htm
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie