👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
swampman napisał/a:
gdyby usunac gitare brzmialby jak polaczenie zenka i ksiedza
Przypomniały Ci sie wspomnienia jak ksiądz na plebani śpiewał Ci "przez twe oczy zielone" czy co..??
Pod falset zalatuje. Z takim głosem do chórku kościelnego. Bez obrazy.
I teraz pytanie. Ile trzeba mieć gówna między uszami, żeby wierzyć TVP?
Justynka99 napisał/a:
I teraz pytanie. Ile trzeba mieć gówna między uszami, żeby wierzyć TVP?
Mysle, ze tyle samo, żeby dac piwo dla tego filmu

Wytłumaczcie mi jak to jest, że TVNu propagandę łykacie tak łatwo i bez bólu, bez jakiejkolwiek refleksji komu to służy?

Gość gdyby spiewał po angielsku to kariera murowana, może sie w Polsce ale po za grnicami jak najbardziej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie