Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gazować
Dużo racji w tym co piszesz, ale nie do końca. Nie będę wchodził w szczegóły, ale powinieneś zapoznać się z tym nagraniem youtube.com/watch?v=QNCJuReSs2Q
...Polacy za pocałowaniem w rękę dołączyłyby do Wehrmachtu, gdyby nie doktryna germańskiego nadczłowieka. ...
Sprawdź, czy spaliny ci sie nie dostają do kabiny i wymień w końcu te filtry powietrza...

-Atak na Rosję. I tak i nie. Na pewno otwieranie drugiego frontu jest pomysłem co najmniej ryzykownym, ale i pozostawienie Rosji za swoimi plecami było pomysłem nieciekawym. Kolejne 5latki się kończyły, T34 i KW zaczęły docierać tysiącami do jednostek, kadra dowódcza po czystce ponownie zaczęła być tworzona... Jeśli by nie zaatakował w 41, musiał by albo atakować o wiele silniejszą Rosję później, albo sam byłby zaatakowany, bo i takie plany były.
Jedyn ekipa która dotarła do stolicy Rosji i zagroziła jej istotnie w historii ŚWIATA to ekipa Hetmana Żółkiewskiego. Polacy panowali w Moskie przez 2 lata!
Gdyby wrócił, to tylko przyłożyć mu kraniec lufy w ten głupi wąsik i wpakować cały magazynek. Nie dość, że ludobójca i socjalista, to do tego debil. Wielokrotnie nie słuchał się swoich generałów i opóźniał marsz na Moskwę. Już nie mówiąc o tym, że w założeniu strategicznym zamiast gazować setki tysięcy ludzi, to mógł ich wykorzystać w fabrykach do produkcji czołgów czy do jakiejkolwiek innej roboty. Oczywiście w dłuższej perspektywie to zawiodły linie logistyczne, ale przed tym też go przestrzegano. Nawet pod takim Stalingradem ufał bezgranicznie szefowi lotnictwa, grubasowi Göringowi, który obiecywał, że da radę dostarczać zaopatrzenie dla armii drogą powietrzną, co było mitem. Inaczej mówiąc, zupełnie przestał weryfikować informacje i zaczął otaczać się przydupasami. Właściwie sama już kolejność wyboru ataku na ZSRR, zamiast na Anglię lub Turcję (którą też miał w planach, mimo że dostarczali mu dużo surowców), była jakimś nieporozumieniem. No ale tak to jest, jak się jest pie**olonym megalomanem. Oczywiście mówię to tylko w rozpatrywaniu czysto historycznym.
21 wiek chciał bym to widzieć, kolorowe mniejszości i on , ZIT FAIL!
Szcza do butelki to twój stary, bo cię nawet na wodę mineralną nie stać. Jakby nie on to byś dawno z odwodnienia zdechł. Się małorolny, w dziurawych onucach odezwał myśląc, że wielkim panem jest.
Nie denerwuj się tak biedaku, bo zaczynasz krzyczeć z niemieckim akcentem

PS
Zacząłeś się już rozglądać za jakąś tłustą niemrą...? Zła wiadomość jest taka, że pewnie jesteś za bidny dla takiej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie