Uwielbiam ten margines społeczny i gimbaziarnie na filmikach, krzyczącą "nie macie prawa" albo co niektóra bardziej "wykształconą" , którą wykrzykuje "na to jest paragraf"
konto usunięte
2013-06-10, 10:45
Jestem w szoku jak nisko upadło to społeczeństwo. Zaraz polecą teksty, że bratam się z policją lecz mając choć odrobinę poszanowania zaproponował bym z miejsca pomoc policji w takiej sytuacji. Co się z tymi ludźmi porobiło? Ustawić się do zdjęcia? No to już kpina kompletna. Wielkie kozaki, a gdy przychodzi co do czego zasłaniają się innymi. Gdyby policja miała większe uprawnienia to by się ta gromadka porządnie zdziwiła. Już nawet nie wystarczyłoby ściągnąć ich na dołek na 24h, do którego funkcjonariusze mają pełne prawo bez podania przyczyny, bo po wyjściu jeszcze większe kozaki by były. Wreszcie przyjdzie moment w życiu jak dostaną po dupie, a to już nie będzie wiek że z płaczem do mamusi. Aż uśmiech się pojawia na twarzy jak pomyślę jak bardzo będą mieli wtedy przeje...ne.
Sądząc po opisie do tego filmu to autorem jest chyba jeden z kolegów tej swołoczy. Na wstepie napisze Ci, umrzyj.
żeby nie było nie jestem autorem tego filmu, poprostu siedziałem niedaleko i znalazłem ten shit na yt
już w pierwszej sekundzie tego filmu powinien leżeć ryjem w piachu z kajdankami na łapach