Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
Gdynia, naćpany robi impreze
xaqq • 2013-06-09, 22:30
Dzisiaj w Gdyni na plaży nacpany koleżka przez godzine robił sobie jaja skacząć po plaży wyginając się jak wąż. Piękna interwencja policji itd poprostu trzeba zoabczyć

ludzie robili sobie fotki, palili sobie koło nich z bonga itd x)

i ten koleś poprawiający radio z koszulką JP
Zgłoś
qhash 2013-06-10, 21:26
tak jak kilku wcześniej napisało: pałą w łeb, kajdany i na dołek gnoja
a rodzice dodatkowo płacą karę w wysokości 1000zł i problem z trudną młodzieżą rozwiązany
skończy się kozaczenie
jak ja nienawidzę gimbusów
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 22:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 22:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 15:42
Tacy najwięksi kozacy gdy ich biją najgłośniej krzyczą o policje
Zgłoś
Whiltierna 2013-06-11, 16:06 1
xaqq napisał/a:

żeby nie było nie jestem autorem tego filmu, poprostu siedziałem niedaleko i znalazłem ten shit na yt

A mogłeś być naszym bohaterem i wstawić filmik na harda z rzeźnią tego bydła...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-19, 15:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-11, 20:34
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-28, 19:14
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem