Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
woytasw 2018-07-06, 11:41 2
Chciałem napisać w dupę se wsadź no i nie rozczarowałem się.
Zgłoś
Pantilion 2018-07-06, 11:41 7
Niektórzy naprawdę powinni zostać odizolowani od normalnego społeczeństwa. Żyć sobie gdzieś i rozmnażać się z podobnymi do siebie upośledzonymi osobnikami.

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
traf 2018-07-06, 11:42 2
z dupska pieczonka
Zgłoś
x................m 2018-07-06, 11:43 14
Pantilion napisał/a:

Niektórzy naprawdę powinni zostać odizolowani od normalnego społeczeństwa. Żyć sobie gdzieś i rozmnażać się z podobnymi do siebie upośledzonymi osobnikami.

ja to bym ich wszystkich do polski dawal
Zgłoś
kolosasz 2018-07-06, 13:05 1
gdy chcesz być fajny a inni to boleśnie wykorzystują

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
D3Ton 2018-07-06, 13:12 1
Ale jak głęboko to musiał wsadzić, że tak się trzymało....?????

podpis użytkownika

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
ypierdalaj 2018-07-06, 13:29 2
Kiedyś postulowałem utworzenie rezerwatów dla patologii na terenach gdzie mogli by się staczać do oporu nie stwarzając zagrożenia dla ludzi. Należy wydzielić teren na Podlasiu, ogrodzić go i ustanowić wieżyczki strażnicze co 40 metrów (skuteczny zasięg gdzie mało kto spudłuje).
Zgłoś
~Velture 2018-07-06, 13:43 8
Pantilion napisał/a:

Jakbym czytał opis Afryki

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-07-06, 17:11 4
Po tych 20 latach oglądania jak fajerwerek nie wylatuje z dupy a pali im rowy chętnie bym zobaczył tą sztuczke kiedy się udała.
W ogóle udało się to kiedykolwiek komuś? Może to nie idioci powtarzający po raz enty ten sam błąd ale hojraki którzy myślą że jak nikomu się nie udało to oni będą pierwsi którzy tego dokonali? Hmmmm
Zgłoś
skwara25 2018-07-06, 19:33
Nie jeden próbował tej sztuczki i kończyło się tak samo, ale nie trzeba spróbować i dupsko osmolić a w szczególnych wypadkach dotkliwie poparzyć. Piwo dla darwinistów i bohaterów harda
Zgłoś
loko_90 2018-07-07, 0:05 1
W końcu dowiedziałem się jak usunąć dupniaki z rowa

podpis użytkownika

Falubaz
Zgłoś