📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I nie sprawdził czy kabina jest za drzwiami, mam nadzieje że sobie guza nabił za swoją pyszałkowatość
To nie koniecznie gupota a nawyk, codziennie wiele czynoci robimy z automatu które sa ur🤬amiane "wskazówką/impuls".
Otwieraja sie dzwi od wind - > Wsiadam.
Badania pokazaują ze w tym czasie, część mózgu (a dokladnie jądra pierwotne) leci na auto pilocie, a reszta moze w tym czasie "pracowac nad innymi problemami" np. mysleś co ugotowac na obiad.
I teraz wyobraź sobie ze koles od lat jezdzi ta wida -> nawyk wsiadania jest automatyczny.
Jak wychodzisz z domu to sie zastanwiasz jak isc? Nie, włączasz automat pod tytułem: "zamknij dzwi, zejdz po schodach..."
Nie zastanawiasz się w jaki sposób to zrobić.
Otwieraja sie dzwi od wind - > Wsiadam.
Badania pokazaują ze w tym czasie, część mózgu (a dokladnie jądra pierwotne) leci na auto pilocie, a reszta moze w tym czasie "pracowac nad innymi problemami" np. mysleś co ugotowac na obiad.
I teraz wyobraź sobie ze koles od lat jezdzi ta wida -> nawyk wsiadania jest automatyczny.
Jak wychodzisz z domu to sie zastanwiasz jak isc? Nie, włączasz automat pod tytułem: "zamknij dzwi, zejdz po schodach..."
Nie zastanawiasz się w jaki sposób to zrobić.
Może go po prostu nie lubił.
-Panie Huia Ciong proszę przodem. Nalegam.
-Dziękuje jaki pan uprzejmy.
-Panie Huia Ciong proszę przodem. Nalegam.
-Dziękuje jaki pan uprzejmy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie