Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Gdzie idziesz? Do Biedronki!
legwan16 • 2020-03-27, 18:12
Jegomość idzie do Biedry po produkty niezbędne do przetrwania weekendu.

Zdarzenie miało miejsce w Barlinku, woj. Zachodniopomorskie.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Angel 2020-03-27, 18:13 47
Już wole zginąć przez koronawirusa niż napić się tyskiego.

podpis użytkownika

Zgłoś
zdrowoyebne 2020-03-27, 18:35 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nyrewesa 2020-03-27, 18:41 12
Debilu jeden z drugim. Robicie tylko sztuczny tłok w sklepie. Jak jesteś taki kozak to wybierz się w tym sparcialym op1 na zakupy w czerwcu jak będzie +-30 stopni ciepła.
Zgłoś
~_Yarko_ 2020-03-27, 18:48 7
Ten jest pocieszniejszy.

Zgłoś
konto usunięte 2020-03-27, 19:11 5
Nyrewesa napisał/a:

Debilu jeden z drugim. Robicie tylko sztuczny tłok w sklepie. Jak jesteś taki kozak to wybierz się w tym sparcialym op1 na zakupy w czerwcu jak będzie +-30 stopni ciepła.

Co cię uwiera?
Wścieklizna macicy?
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-27, 19:46 6
dziś maiłem w sklepie sytuację że wpuszczali po po 15 osób i jakaś baba dziwnie się zachowywała zobaczyła że dałem krok w jej stronę to ona się oddalała i wyczułem że to panikara. Celowo podszedłem do niej szybko i zakaszlałem
Zgłoś
Arathnmor 2020-03-27, 20:05 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
brodwar 2020-03-27, 22:38 4
Od 55 sekundy

Zgłoś
shiters 2020-03-27, 22:55
ten koronawirus nie jest choroba fizyczna, w sensie objawową. to jest choroba psychiczna już.
Zgłoś
angel_punx 2020-03-27, 23:23
Zgłoś
kalcifer 2020-03-28, 1:39
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-03-28, 4:09 1
Zgłoś
gr3go 2020-03-28, 4:58 1
Zgłoś
silwerbalk 2020-03-28, 5:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem