👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to byla reklama w niemieckiej TV jakies 20 lat temu. reklamowali papier toaletowy własnie

Przychodzi kobieta do baru i mówi do barmana
- Gdzie szef?
- W dupie, ale mogę mu coś przekazać
Kobieta wsadza palec w usta barmana. Barman zaczyna ssać palec.
- to przekaż mu, że się srajtaśma w damskim kiblu skończyła
- Gdzie szef?
- W dupie, ale mogę mu coś przekazać
Kobieta wsadza palec w usta barmana. Barman zaczyna ssać palec.
- to przekaż mu, że się srajtaśma w damskim kiblu skończyła
podpis użytkownika

@up
nie mam pojęcia skąd wziąłeś tyle słów żeby opisać swoje niezadowolenie - zacznij pisać książkę....
nie mam pojęcia skąd wziąłeś tyle słów żeby opisać swoje niezadowolenie - zacznij pisać książkę....

szopenus napisał/a:
jedno słowo, zawiera więcej treści i wyraża więcej, niż cała sterta zaśmiecających forum pierdół
No tak słowo "farciarz" wyjaśnia wszystko.
Chyba w szkole uczyli aby wyrażać się pełnymi zdaniami?
Jeżeli ktoś ma problem z utworzeniem prostego zdania nierozwiniętego to niech sobie daruje wypowiadanie na tym forum.
podpis użytkownika

Angel, napisałem Ci, że "czasami" jedno słowo, w tym wypadku akurat nie. Zresztą inteligentna osoba rozwinie sobie myśl i wszystko będzie wiedzieć.
Nie wyskakuj mi tu ze szkołą, bo mnie np. uczyli, że przed "ABY" stawiamy przecinek. W ogóle, stawiamy coś takiego jak przecinki, było w szkole?? Teksty o szkole, są dla gnojów, a my chyba jesteśmy starsi?
Pogadałbym z Tobą, ale to jest idealny przykład na off-topic, coś, z czym walczą moderatorzy, a Ty to jeszcze ciągniesz. Daj sobie na wstrzymanie. Jeśli Cię uraziłem poddając w wątpliwość słuszność Waszego regulaminu, to się kajam i już lecę do szkoły się uczyć. Skończmy tę farsę! :]
Nie wyskakuj mi tu ze szkołą, bo mnie np. uczyli, że przed "ABY" stawiamy przecinek. W ogóle, stawiamy coś takiego jak przecinki, było w szkole?? Teksty o szkole, są dla gnojów, a my chyba jesteśmy starsi?
Pogadałbym z Tobą, ale to jest idealny przykład na off-topic, coś, z czym walczą moderatorzy, a Ty to jeszcze ciągniesz. Daj sobie na wstrzymanie. Jeśli Cię uraziłem poddając w wątpliwość słuszność Waszego regulaminu, to się kajam i już lecę do szkoły się uczyć. Skończmy tę farsę! :]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie