Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Paru jednak dobrze wskazało
konto usunięte
2017-05-15, 11:14
Nie wiem czy bardziej mnie poraża, że Australia nawet oberwała czy fakt, że było kilku absolutnych kretynów co myśleli, że korea północna to zaginiona atlantyda i szukali jej w oceanach....
Up, ja myślę, że większość z nich nie orientuje się nawet, gdzie jest północ
konto usunięte
2017-05-15, 11:36
^up idąc twoim tokiem myślenia Korei południowej powinno się szukać na południowej półkuli
Z drugiej strony jakby zrobili test ze znajomości położenia stanów w USA np. u nas, to pewnie wielu też by miało problemy.
No to czekam na wojnę atomową. Ciekawe, za którym razem trafią?
konto usunięte
2017-05-15, 13:13
@up aha, czyli wg Ciebie jak ktoś mieszka w czymś dużym to nie musi nic wiedzieć. ech....
konto usunięte
2017-05-15, 16:18
Skąd pewność, że przeciętny mieszkaniec Kalifornii wie na jakie hrabstwa się dzieli? Ci debile w większości myślą, że Europa to państwo której stolicą jest Francja.
Amerykę odkryli normalnie :O przecież nikt wcześniej nie wiedział że Amerykanie to jełopy i pępek świata, gdzie mieszkają tylko tacy ludzie co wiedzą jak dojechać do osiedlowego burgerlandu
Z drugiej strony trochę to przeraża, bo nie wiem teraz czy czuć się bezpiecznie gdy w razie ataku Rosji ci nasi "sojusznicy" będą potrzebni... Akcja: "Szybko! Polska jest atakowana, musimy lecieć im pomóc.... o kurde źle skręciliśmy, to RPA.. spróbujmy jeszcze raz... dobra jesteśmy w Brazylii, to już niedaleko ... trzymajcie się Polacy! już prawie jesteśmy!"
To jest fake, kropek jest o 32 więcej.