Halman, weź Ty się ogarnij. Co Ty k🤬a, z Flodziem rywalizujesz czy ki c🤬j?
przykro mi ale jak jesteś rudy to nikt juz nic na to nie poradzi...
Halman, weź Ty się ogarnij. Co Ty k🤬a, z Flodziem rywalizujesz czy ki c🤬j?

co za gosc... "ty" z duzej napisal
może i rudy ale przynajmniej nie jest chamem ze wsi...
przykro mi ale jak jesteś rudy to nikt juz nic na to nie poradzi...
może i rudy ale przynajmniej nie jest chamem ze wsi...
I teraz chłop nie wie czy się cieszyć, czy obrazić

Legenda głosi że mój dziadek taki był. 150 cm wzrostu ale pary miał tyle że gwoździe ręką wbijał (cieśla z zawodu) na rękę nie było z nim chętnych a jak do babci jakiś koleś startował to podobno taką samą techniką faceta załatwił. Wujek, który był tego światkiem, opowiadał że jak widzieli dziadka z taboretem to myśleli że nim ździeli gościa a on go niósł żeby sobie podstawić. Jednym ciosem typa uśpił. Taka rodzinna legenda.
Mój dziadek jak się w święta nap🤬lił, to też pieprzył trzy po trzy. Chociaż, zawsze tak pieprzył, bo był alkoholikiem.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówprzykro mi ale jak jesteś rudy to nikt juz nic na to nie poradzi...
Ja do rudych nie należę ale Ty jak najbardziej. W szkole Ci kanapki zabierali a teraz na sadolu każdy Cię równa z błotem. Życie..
Legenda głosi że mój dziadek taki był. 150 cm wzrostu ale pary miał tyle że gwoździe ręką wbijał (cieśla z zawodu) na rękę nie było z nim chętnych a jak do babci jakiś koleś startował to podobno taką samą techniką faceta załatwił. Wujek, który był tego światkiem, opowiadał że jak widzieli dziadka z taboretem to myśleli że nim ździeli gościa a on go niósł żeby sobie podstawić. Jednym ciosem typa uśpił. Taka rodzinna legenda.
A Ty po dziadku odziedziczyłeś,nikczemny wzrost?