Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gdzie jest rosja ?
v................o • 2014-01-03, 22:35
W związku z coraz większą ilością tematów, postów itp. Pt. "coś-tam od naszych SĄSIADÓW ze wschodu" "Kolejne-coś-tam od naszych SĄSIADÓW ze wschodu" i chodzi Wam o Rosję , postanowiłem wrzucić Wam fragment mapy europy bo chyba nie wiecie jak ona wygląda.

na wschodzie naszymi sąsiadami są: Ukraina i Białoruś

na północy: Rosja

może żyliście półwieku pod lodem i dopiero się obudziliście, ale nie ma już ZSRR. Naszym sąsiadem ze wschodu nie jest Rosja.
Zgłoś
Nerd 2014-01-04, 10:32
@AnalTerror666

Po pierwsze, co ma sklepanie w dupsko do słyszenia o czym kolwiek? Skoro tutaj źle wnioskujesz, to boję się co dalej będzie. W sumie,to pewnie chodziło Ci o zwrócenie uwagi na swój post, bo takie stwierdzenia często nabijają piwa.
Po drugie, wskaż mi, gdzie napisałem,że Niemcy nie są naszymi sąsiadami(ad. sąsiedzi zza Odry).
Po trzecie, niestety gdybym napisał na klasówce w szkole,że Polska na północy sąsiaduje ze Szwecją i Rosją, na wschodzie z Litwą, Łotwą, Ukrainą, Białorusią i Rosją, na południu ze Słowacją, Rumunią, Węgrami itd. to zapewne nie dostałbym pozytywnej oceny.
Po czwarte, jeśli tymczasowo będziesz dostawał 1000 zł dziennie, to tak jakbyś tych 1000 zł nie dostawał?
Po piąte, wiele stwierdzeń funkcjonuje, a nie jest poprawne, nie mówię tutaj tylko o pleonazmach(kontynuować dalej, okres czasu, spadać w dół), ale np. określenie "kitajcy" na wszelkich Azjatów, kiedy ten termin tyczy się jedynie Chińczyków, czy też nazywanie szkła z jednej strony przepuszczającego światło, a z drugiej odbijającego lustrem weneckim, kiedy to jest lustro fenickie albo traktowanie języka angielskiego jako język urzędowy w USA, kiedy USA nie ma języka urzędowego i takich przykładów możnaby podawać więcej.

podpis użytkownika

I don't break bricks, I'm not Mario
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Zgłoś
michone 2014-01-04, 10:35 3
Co wy p🤬licie

Poniżej prawdziwa mapka

Teoretycznie już nie aktualna ale w głowach ludzi dalej jest taka...
Zgłoś
P................0 2014-01-04, 11:10 1
Może k🤬a wszyscy jesteśmy z HELU ?
Zgłoś
kam332 2014-01-04, 11:23 2
Masz k🤬a swoj wschód. Rosja jest tam gdzie jest Putin, a nie k🤬a te wyp🤬dowie co graniczy z Polską

podpis użytkownika

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
d................s 2014-01-04, 11:39
Dałem piwko, bo ostatnio sadistic rzadko doprowadza mnie do zdumienia.
Zgłoś
R................8 2014-01-04, 11:48
Na północy powiadasz? ;>
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2014-01-04, 12:08
rosja Leży na wschodzie.
Sąsiadująca z nami rosja leży na północy.
Oczywiście trzeba pokazać kto jest samcem alfa na internetowym forum i besztać wszystko dookoła, ale najpierw polecam czytać ze zrozumieniem tematy.
Zgłoś
e................o 2014-01-04, 13:46
On tak na poważnie? :O
Zgłoś
b................w 2014-01-04, 13:46
Od dziś sąsiad mieszkający dom dalej nie jest już moim sąsiadem.
Zgłoś
kamuha 2014-01-04, 15:17
virlo napisał/a:

W związku z coraz większą ilością tematów, postów itp. Pt. "coś-tam od naszych SĄSIADÓW ze wschodu" "Kolejne-coś-tam od naszych SĄSIADÓW ze wschodu" i chodzi Wam o Rosję , postanowiłem wrzucić Wam fragment mapy europy bo chyba nie wiecie jak ona wygląda.
na wschodzie naszymi sąsiadami są: Ukraina i Białoruś

na północy: Rosja

może żyliście półwieku pod lodem i dopiero się obudziliście, ale nie ma już ZSRR. Naszym sąsiadem ze wschodu nie jest Rosja.

umrzyj już.
Zgłoś
The.prophecy 2014-01-05, 0:34
tenks bro! następnym razem jak wyruszę do Rosji to pojadę na zachód. Całe życie w kłamstwie, co ja bym bez ciebie zrobił.

podpis użytkownika

o.0
Zgłoś