W związku z coraz większą ilością tematów, postów itp. Pt. "coś-tam od naszych SĄSIADÓW ze wschodu" "Kolejne-coś-tam od naszych SĄSIADÓW ze wschodu" i chodzi Wam o Rosję

, postanowiłem wrzucić Wam fragment mapy europy bo chyba nie wiecie jak ona wygląda.
na wschodzie naszymi sąsiadami są: Ukraina i Białoruś
na północy: Rosja
może żyliście półwieku pod lodem i dopiero się obudziliście, ale nie ma już ZSRR. Naszym sąsiadem ze wschodu nie jest Rosja.
To żeś k🤬a doj🤬 do pieca!
Miałem się właśnie zacząć uzewnętrzniać ale uznałem, że nie ma sensu. Proszę Cię wyjdź i nie wracaj.
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
przecież białoruś i ukraina to prawie rosja ...
F................t
2014-01-03, 22:48
W sumie racja. Tak więc od dziś mówię, że Wielka Brytania to w sumie leży na wschodzie, bo Brytyjskie Terytorium Oceanu Indyjskiego lezy na wschód, a nie na zachód od Polski.. No ewentualnie na południu, bo wyspa Świętej Heleny.
podpis użytkownika
Jesteś tylko fragiem
F................n
2014-01-03, 22:54
Dobra ja osobiście uważam że Rosja to sąsiedzi ze wschodu bo mniej więcej tak samo Francja jest naszym sąsiadem z zachodu. Jak sąsiad mieszka 2 domy dalej a na przeciwko twojej chaty ma działkę to mówisz że mieszka na przeciwko ?
K🤬ix, a nie wiesz że Rosja to nie tylko Obwód kaliningradzki ale też kurewsko ogromna reszta tego kraju na wschód od Polski?
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
S................l
2014-01-03, 22:56
Jaki frustrat. Niech zgnije w sucharach.
R................w
2014-01-03, 22:59
W sumie jakby zap🤬lać dookoła to Rosja jest również na zachód od Polski. I na północ i południe również. Jesteśmy okrążeni? A może okrążamy Rosjan?
@autor Ty mi tu k🤬a nie filozofuj bo mnie nie zagniesz ;D
O, kolega widzę maturka w tym roku z geografii i to w rozszerzeniu będzie
M................s
2014-01-04, 0:30
No nieźle.
ale tam pisze "Do Rosji" a nie Rosja
I tak jak powiem że u tamtych ze wschodu cos tam odwalają to i tak każdy będzie wiedział że o ruskich chodzi...
a jak przesuniesz się dalej na wschód to Rosja Długa i szeroka więc nie p🤬l. . .