👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

rockface123 napisał/a:
Ból dupy naszych polskich katolików, trzymających się dekalogu między innymi ,,nie przeklinaj" uważam za oficjalnie rozpoczęty
![]()
a gdzie w dekalogu masz "nie przeklinaj"? bo chyba nie doczytałem

Jak zawsze komentarze lepsze niż sam obrazek lub filmik.
Co się dzieje z tym Sadolem?
Co się dzieje z tym Sadolem?

Ktoś tu ma niezły ból dupy... Czyżby jakieś złe wspomnienia po byciu ministrantem?
2 ojców w dupę ładuje autora ale odbić musi sobie na Kościele - takie zachowanie to nie ateizm, a zwykłe prostactwo!

A co daje ksiadz za loda ?
Snickersa
a tak do rzeczy nigdy nie wielbilem kosciola, nie bylem ministrantem do pierwszej komuni poszedlem bo wszyscy szli i starzy kazali, a i jeszcze te prezenty - najwazniesze. Bierzmowanie zmusili mnie bo ze potem problemy beda. O maly wlos nie dopuscili by mnie do niego. A teraz jestem ateista do kosciola wstapilem przez rodzicow, chrzac mnie wybrali mi ta droge. Uwazam ze kazdy ma prawo wyboru i to sami powinnismy decydowac jako dorosli o chrzcie i o naszym zyciu w wierze lub nie.
Snickersa

Czy to już ten poziom bólu dupy, przy którym zjawia się nasz pan doktor z lekarstwem?

Oooooo i sam janusz palikot zawitał na sadisticu!
Siema janusz! Jak ci się tam układa z anią? A i czemu taki głupi login ("AbesM") wybrałeś ?
Siema janusz! Jak ci się tam układa z anią? A i czemu taki głupi login ("AbesM") wybrałeś ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie