Gdzie jest rzecznik praw dziecka w takiej sytuacji?
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
bo ni c🤬ja nie chce wiedziec o tobie cepie
r................3
2013-05-12, 12:50
Ból dupy naszych polskich katolików, trzymających się dekalogu między innymi ,,nie przeklinaj" uważam za oficjalnie rozpoczęty
Co ma ateizm do anty-katolicyzmu??
Inoquez napisał/a:
bo ni c🤬ja nie chce wiedziec o tobie cepie
to po co się w ogóle udzielasz?
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Ś................z
2013-05-12, 12:53
A tego moderzy już nie uznają za suche...
JA p🤬lę
Archeolog expert stwierdza: suche jak dupa Tutenhamona
bo po to mam konto fallusie
l................z
2013-05-12, 12:56
K🤬a mać. Niektórym to odj🤬o już całkowicie. Sam nie jestem katolikiem, co więcej nie obchodzi mnie kosciol, ale juz mnie k🤬ica strzela jak wdize na kazdym kroku najezdzanie na ten kosciol.
Wiec autorze tematu, karny murzynski k🤬s ci w dupe za c🤬jowy,niesmieszny, żenujący temat.
zobaczymy ile mamy lewackiego ścierwa na sadisticu po ilości piwek...
l................z
2013-05-12, 13:00
adresikpuma napisał/a:
zobaczymy ile mamy lewackiego ścierwa na sadisticu po ilości piwek...
nie tyle lewackiego scierwa, co po prostu kompletnych kretynow
a................0
2013-05-12, 13:01
Wrzucić materiał powodujący kontrowersję w polityce i religii to grzech .
Nie wrzuca się takich materiałów, robi się syf, od c🤬ja komentarzy, walki, wyzwiska, lecą warny a temat i tak wpadnie do sucharów ...
l................z
2013-05-12, 13:02
aspire3690 napisał/a:
Wrzucić materiał powodujący kontrowersję w polityce i religii to grzech .
Nie wrzuca się takich materiałów, robi się syf, od c🤬ja komentarzy, walki, wyzwiska, lecą warny a temat i tak wpadnie do sucharów ...
tu nie o to chodzi.
ten temat jest po prostu C🤬JOWY. jedynem motywem tego tematu bylo najezdzanie na kosciol. jakby to bylo przynajmniej zabawne albo inteligentne. ale ten orbazek jest po prostu c🤬jowy i niesmieszny
m................t
2013-05-12, 13:05
No to przepadnie w sucharach i pokryje pyłem zapomnienia, nie trzeba się tak spinać.
Wyczuwam wzmożone dolegliwości związane z bólem odbytnicy w kręgach katumańskich troglodytów
Zimny kufelek raz.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
l................z
2013-05-12, 13:24
androgenius napisał/a:
Wyczuwam wzmożone dolegliwości związane z bólem odbytnicy w kręgach katumańskich troglodytów
Zimny kufelek raz.
troglodyto naucz sie czytac
a dupa to ciebie musi bolec po stosunku z krzyśkiem b.