Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gracii 2013-05-12, 17:00
Ja p🤬le od kiedy to sadol ma koszernych adminów? gdzie jest najlepszy koment? A dla wszystkich co plują na chrześcijaństwo, lub wstawiają te żałosne gify z Papieżem czarny kutach w dupę.
Zgłoś
vajron 2013-05-12, 17:03 1
Katolicy tolerancyjni? hahahaha.
Katolicy są tolerancyjni dla katolików.
99% sadola to katolicy - czy to nie tu się wjeżdża na: murzynów, żółtych, ciapatych, islamistów, żydów, ateistów, pedałów, kobiety?
@up nie p🤬l mi, że katolicy są tolerancyjni.

Jak się robi obrazek obrażający islam to wszystkich to bawi. Jak sie zrobi coś a katolach to wszystkim żyłka pęka ze zdenerwowania. j🤬 was pies katole... hipokryci
Zgłoś
goral__ 2013-05-12, 17:30
Od Jana Pawła II to wy się odp🤬lcie, bo jakby nie on ty bys teraz mowił zamiast "k🤬a mać" to "job twoja mac"
Zgłoś
Ciastus888 2013-05-12, 18:28 1
@ All

Idę się wysrać
Zgłoś
Massdeath 2013-05-12, 18:31 4
vajron napisał/a:

Katolicy tolerancyjni? hahahaha.
Katolicy są tolerancyjni dla katolików.
99% sadola to katolicy - czy to nie tu się wjeżdża na: murzynów, żółtych, ciapatych, islamistów, żydów, ateistów, pedałów, kobiety?
@up nie p🤬l mi, że katolicy są tolerancyjni.

Jak się robi obrazek obrażający islam to wszystkich to bawi. Jak sie zrobi coś a katolach to wszystkim żyłka pęka ze zdenerwowania. j🤬 was pies katole... hipokryci

podpis użytkownika

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
J................D 2013-05-12, 18:40 1
a mnie to bawi , sciskajacy dupska won na krzyz .
Zgłoś
bravoteampolska 2013-05-12, 18:45 1
Ji^HaD napisał/a:

a mnie to bawi , sciskajacy dupska won na krzyz .

To tobie się ściska dupa .

To tak jakbym napisał , że każdy kto nie wierzy jest j🤬ą k🤬ą i złodziejem .

Zaraz byłyby odpisy negatywne .

To co wtedy według ciebie mógłbym napisać .
-- a mnie to bawi , ściskający dupska won do baraków wp🤬lać gruz .
Zgłoś
slannesh 2013-05-12, 18:57
Patrzę na niektóre komentarze i nie mogę pojąć jakim debilem trzeba być żeby je napisać
Zgłoś
Rafao 2013-05-12, 18:59
widzę, że niebawem trzeba będzie rozstać się z sadolem. Plaga gimbozjebów zniszczyła prawie cały internet.
Zgłoś
m................t 2013-05-12, 19:37
a tam p🤬lenie, na sadolu w c🤬j oklepane żarty o murzynach, ciapatych i islamie cieszą się wielkim poklaskiem gawiedzi ale wrzuć coś na kk to jesteś gimbus, debil i to mało zabawne. Gadanie o j🤬iu kozy przez ciapatych jest oklepane jak sk🤬ysyn a jednak dalej śmieszy. Zresztą c🤬j, wesoło się czyta zbulwersowanych obrońców i moralistów z kk wyzywających i życzących wrogom kk samego najgorszego, a jezus patrzy.
Zgłoś
tigerqaz 2013-05-12, 20:07 1
Ji^HaD napisał/a:

a ty wcale nie jestes fajny stajac przeciwko 80% spoleczenstwa

Zanim zmarł nasz papież jakoś cicho siedziało te 80% społeczeństwa nie sądzisz???
Nikomu nic nie przeszkadzało i było zajebiście.
Aż tu nagle od jakiegoś czasu jakiś ktoś rzucił hasło: J🤬 religię...
No spoko, ale po c🤬j???
Są pedofile wśród księży tak samo jak wśród lekarzy, prawników, murarzy, spawaczy itp.
Są złodzieje wśród księży, polityków, biznesmenów itp.
Są sekciarze, są różne c🤬je muje... i co ma do tego religia?
Na religii w szkole księdza miałem tak szczerego że sam powiedział że nasza wiara to sekta na ogromną skalę.
I od tego czasu stwierdziłem że: Nie wnikam i mam wyj🤬e, każdy robi to w co wierzy. Ja żyję swoim życiem, byłem u chrztu, komunii i wziąłem ślub, rzadko chodzę do kościoła no chyba że na czyjąś uroczystość, nie lubię księży których nie da się lubić, ale to nie znaczy że muszę ogłaszać to całemu k🤬a światu i negować każdego katolika za to że chodzi do kościoła i rzuca całą złotówkę na tacę. Ja p🤬lę człowiek to wolna istota i jeżeli nie szkodzi nikomu w bolesny sposób niech robi co chce...

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
sobanek 2013-05-12, 21:06
Swoją drogą, za 10 lat będzie niezła dupa
Zgłoś
D................o 2013-05-12, 21:51
To sprawa rodziców jak wychowują swoje dzieci, a nie państwa.
Zgłoś
M................n 2013-05-12, 23:16
Ty to debil jesteś. Albo ciapaty.
Zgłoś
p................g 2013-05-13, 13:02
Gdzie była spirala jak cie stary płodził!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie