Warany, ogólnie gady są spoko. Miałem swojego czasu przez 7 lat anakondę, ale rozrosła się do takich rozmiarów, że trzeba było zrobić grilla, 10 osób sobie pojadło dobrze... Wredna, fałszywa k🤬a, jeszcze gorsza niż kot... Blizny na szyi mam do tej pory...
podpis użytkownika
Q L I M A X
orientuje się ktoś co to dokładniej za gatunek ? bo na warana stepowego mi to nie wygląda .

DerBerserker napisał/a:
orientuje się ktoś co to dokładniej za gatunek ? bo na warana stepowego mi to nie wygląda .
Przecież stepuje i to całkiem dobrze.
Pocieszny sk🤬iel. To jeszcze urośnie i właścicielowi nogę up🤬li czy to jakiś waranowy York?
Jakiś dziwny ten pies
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Warany, ogólnie gady są spoko. Miałem swojego czasu przez 7 lat anakondę, ale rozrosła się do takich rozmiarów, że trzeba było zrobić grilla, 10 osób sobie pojadło dobrze... Wredna, fałszywa k🤬a, jeszcze gorsza niż kot... Blizny na szyi mam do tej pory...
Jak można zjeść żonę?
Waran? chyba osoba która to pisała warana na oczy nie widziała, to jakiś gatunek legwana.
no po c🤬ju, tylko mi nie dziala?
~motop🤬deczka z miasta złotego pociągu
podpis użytkownika
Hobbystycznie nazywam motocyklistów na sadolu motop🤬deczkami, żeby rozpętać gównoburze.~motop🤬deczka z miasta złotego pociągu

DerBerserker napisał/a:
To jest Legwan Nosorogi [cyclura cornuta]

Toż to nawet koło warana nie stało, przyrodnicy od siedmiu boleści. Wygląda dokładnie jak jakiś legwan a nie k🤬a waran