Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
DMT 2017-11-22, 14:16 5
Warany, ogólnie gady są spoko. Miałem swojego czasu przez 7 lat anakondę, ale rozrosła się do takich rozmiarów, że trzeba było zrobić grilla, 10 osób sobie pojadło dobrze... Wredna, fałszywa k🤬a, jeszcze gorsza niż kot... Blizny na szyi mam do tej pory...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
D................r 2017-11-22, 14:25
orientuje się ktoś co to dokładniej za gatunek ? bo na warana stepowego mi to nie wygląda .
Zgłoś
w................4 2017-11-22, 14:30 56
DerBerserker napisał/a:

orientuje się ktoś co to dokładniej za gatunek ? bo na warana stepowego mi to nie wygląda .

Przecież stepuje i to całkiem dobrze.
Zgłoś
nowynick 2017-11-22, 14:47
Pocieszny sk🤬iel. To jeszcze urośnie i właścicielowi nogę up🤬li czy to jakiś waranowy York?
Zgłoś
Noside 2017-11-22, 17:22
Jakiś dziwny ten pies

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
EdmundKemper 2017-11-22, 17:43
Jeszcze będzie się właściciel śmiał jak mu palca ujebie.
Zgłoś
Perhydrol 2017-11-22, 17:46 6
MaszAyahuaskę napisał/a:

Warany, ogólnie gady są spoko. Miałem swojego czasu przez 7 lat anakondę, ale rozrosła się do takich rozmiarów, że trzeba było zrobić grilla, 10 osób sobie pojadło dobrze... Wredna, fałszywa k🤬a, jeszcze gorsza niż kot... Blizny na szyi mam do tej pory...

Jak można zjeść żonę?
Zgłoś
Piotrekole 2017-11-22, 18:07 9
Waran? chyba osoba która to pisała warana na oczy nie widziała, to jakiś gatunek legwana.
Zgłoś
55555 2017-11-22, 18:14
Toż to taki śmieszny piesek
Zgłoś
RasePL 2017-11-22, 18:29 1
no po c🤬ju, tylko mi nie dziala?

podpis użytkownika

Hobbystycznie nazywam motocyklistów na sadolu motop🤬deczkami, żeby rozpętać gównoburze.
~motop🤬deczka z miasta złotego pociągu
Zgłoś
e................s 2017-11-22, 18:34 1
RasePL
włącz przycisk Power na monitorze
Zgłoś
kaRasioWieC 2017-11-22, 19:17
to waran z komodo !
Zgłoś
f................w 2017-11-22, 19:37 5
DerBerserker napisał/a:

To jest Legwan Nosorogi [cyclura cornuta]
Zgłoś
C................a 2017-11-23, 1:13
Toż to nawet koło warana nie stało, przyrodnicy od siedmiu boleści. Wygląda dokładnie jak jakiś legwan a nie k🤬a waran
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie