📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:50

i kolejny dostał nauczkę, gamoni i gamonic co się nie rozglądają jest pełno. Powinni naprawdę zaostrzyć prawo tak, żeby debilom zabierali prawka na stałe.
Mam nadzieję że dzieci z tyłu nie było. ...za kierowcą zazwyczaj najbezpieczniejsze miejsce, a tu proszę ...wyjątek od reguły
Kierowca ciężarówki popełnił błąd i nie zachował odpowiedniej prędkości do panujących warunków na drodze.
Powinien jechać szybciej
Powinien jechać szybciej

Okej, debil w osobowym się nie rozejrzał ale czy przypadkiem do tego on nie wyjechał na czerwonym? W końcu coś ta sygnalizacja tam musi robić.

Mityczny szwagier (ewentualnie wujek staszek), a myślałem że to tylko kawał...
Dwóch kolegów jechało samochodem. Gdy przejechali skrzyżowanie na czerwonym świetle, ten siedzący na fotelu dla pasażera, myśląc, że kolega po prostu tego nie zauważył, w ogóle nie zareagował. Jednak gdy zdążyło się to po raz drugi, pasażer zaniepokojony spytał:
- Czemu przejeżdżasz na czerwonym?
- Spokojnie, mój szwagier zawsze tak robi i nic mu się jeszcze nie stało.
Jadą dalej. Kiedy podjechali do następnego skrzyżowania podczas gdy świeciło się zielone światło, kierowca niespodziewanie się zatrzymał. Zdziwiony kolega pyta:
- Dlaczego się zatrzymujesz, przecież mamy zielone?!
- A jak szwagier będzie jechał?!
Dwóch kolegów jechało samochodem. Gdy przejechali skrzyżowanie na czerwonym świetle, ten siedzący na fotelu dla pasażera, myśląc, że kolega po prostu tego nie zauważył, w ogóle nie zareagował. Jednak gdy zdążyło się to po raz drugi, pasażer zaniepokojony spytał:
- Czemu przejeżdżasz na czerwonym?
- Spokojnie, mój szwagier zawsze tak robi i nic mu się jeszcze nie stało.
Jadą dalej. Kiedy podjechali do następnego skrzyżowania podczas gdy świeciło się zielone światło, kierowca niespodziewanie się zatrzymał. Zdziwiony kolega pyta:
- Dlaczego się zatrzymujesz, przecież mamy zielone?!
- A jak szwagier będzie jechał?!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie