👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
firmy zbrojeniowe się głowią na laserowymi prototypami za miliony dolarów do zwalczania dronów, które latają przy zastrzeżonych strefach a koleś z rolką srajtaśmy załatwił to od ręki.
Może to ten sam?
se (kropka) pl/wiadomosci/polska/ksiadz-dronem-szpieguje-parafian-zdjecia_1009077 (kropka) html
(kropka) = .
se (kropka) pl/wiadomosci/polska/ksiadz-dronem-szpieguje-parafian-zdjecia_1009077 (kropka) html
(kropka) = .

Dexter0007 napisał/a:
Może to ten sam?
(kropka) = .
Czy ty nie piszesz przypadkiem instrukcji obsługi do amerykanskich produktów?

@Thesherk
Nie ma skrzydeł? Wirnik to też skrzydło, działa w taki sam sposób.
Nie ma skrzydeł? Wirnik to też skrzydło, działa w taki sam sposób.
~On04
dziękuję ci za potwierdzenie teorii, która zakłada, że sperma lata. Wić jako wirnik jest skrzydłem, czyli ejakulacja na czyjąś twarz to po prostu zwykły samobójczy atak maszyn latających.
dziękuję ci za potwierdzenie teorii, która zakłada, że sperma lata. Wić jako wirnik jest skrzydłem, czyli ejakulacja na czyjąś twarz to po prostu zwykły samobójczy atak maszyn latających.
lordbober napisał/a:
Czy ty nie piszesz przypadkiem instrukcji obsługi do amerykanskich produktów?
Zboczenie zawodowe, za dużo programowania

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie