👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina napisał/a:
Czyli Sadistic przekształcacie w ZooDistic?
Na razie mamy brazilpedalistic.
Moja kuzynka chciała hodować takie robale i pająki. Tak (jak każdy miłośnik trzymania w domu takich gówien) ma zaburzenia psychiczne.
35i napisał/a:
Na razie mamy brazilpedalistic.
I motop🤬dic halmanix!
Pewnie, po prostu chciał zmienić zwierzątko na nowe, bo te obecne, już mu się znudziło ale nie miał gdzie oddać modliszki, to zrobił FMMA i wygrał nowy pupilek. ;D
pazuzu napisał/a:
To nie pasikonik tylko świerszcz
A to nie to samo?
luxpiotr napisał/a:
A to nie to samo?
Tutaj masz pasikonika. Świerszcz to inny sk🤬ysyn.
sadol.pl/pasikonik-gryzie-vt215170,15.htm
A co to jest to c🤬j wie:
i.sadol.pl/pics/acae307f974d.jpg
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie