Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mr.Drwalu 2013-12-02, 20:03 3
Zgodnie z ustawą o aktach stanu cywilnego nie tylko rodzina jest zobowiązana do zgłoszenia zgonu.
Do zgłoszenia zgonu zobowiązany jest również szpital lub inny zakład, jeżeli zgon nastąpił na jego terenie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 20:18 3
Dziecko po urodzeniu owijamy śliskim kocykiem. Następnie stajemy nad jakimś progiem i czekamy na efekt.
Zgłoś
walusss 2013-12-02, 21:35
tak jak moja żona powiedziała do mnie żebym poszedł do pokoju i uspał małego, zgadnijcie co sobie pomyslalem...
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 22:53 1
do chinczyka zgłaszasz i na drugi dzień pyszna zupka na obiad
Zgłoś
CookieMonssster 2013-12-02, 22:58 41
Taki dumny z siebie, że mu się tekst udał, że aż się w internetach musiał pochwalić... I wiadomo co będzie opowiadał na najbliższej wigilii
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 23:18 2
Zesrałem się ze śmiechu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 23:18
Za ten żart, to Ty powinieneś od tego "okna życia" odejść.
Zgłoś
Tassadar 2013-12-02, 23:22 3
timmcveigh napisał/a:

Zesrałem się ze śmiechu.

Sugerujesz problem ze zwieraczem? Wiesz od czego najczęściej jest z tym kłopot nie? Co mam sobie pomyśleć?

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Noct 2013-12-02, 23:35
A tak na serio to chciałbyś to powiedzieć, ale tego nie zrobiłeś, bo jesteś za dużą p🤬dą i bałeś się oberwać laczkiem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 0:10 1
tASSadar, nie sugeruję problemu ze zwieraczem. To jest taka przenośnia. Taka ta historia jest dowcipna, że metaforycznie się ze śmiechu zesrałem. Aby odpowiedzieć na Twe pytanie; nie wiem od czego jest kłopot ze zwieraczem. Myśl sobie co chcesz.
Zgłoś
Tassadar 2013-12-03, 13:51
Dlatego że mamy komunę to sobie właśnie myślę.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Mr.Benny 2013-12-03, 14:58
Pogratuluj żonie intelektu i obeznania w świecie. Powinieneś zwolnić dla niej od czasu do czasu komputer to też będzie taka oblatana.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem