📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
jestem ekspertem!
przenosi smieci na druga strone zeby nie zatrzymywaly sie na moscie, w momenci gdy woda bedzie napierac a nie przeplywac moze uszkodzic most.
przenosi smieci na druga strone zeby nie zatrzymywaly sie na moscie, w momenci gdy woda bedzie napierac a nie przeplywac moze uszkodzic most.
Na pewno tk z Bałkan? Zjechałem je całe kilka razy w większości po jej dzikich rejonach i takiego syfu tam na pewno nie ma. Wygląda na jakąś Azję czy Afrykę
grudzin7 napisał/a:
To jeszcze powiedz mi, ekspercie, dlaczego tych śmieci po prostu nie wypie**oli na brzeg?
Ja pójdę krok dalej z pytaniem do eksperta... Dlaczego tych smieci nie wyjebie z miejsca na przyczepę (nie wiem czy wiedza co to śmieciarka)
InnyName napisał/a:
Na pewno tk z Bałkan? Zjechałem je całe kilka razy w większości po jej dzikich rejonach i takiego syfu tam na pewno nie ma. Wygląda na jakąś Azję czy Afrykę
Zatrzymaj na ryj jegomościa
grudzin7 napisał/a:
To jeszcze powiedz mi, ekspercie, dlaczego tych śmieci po prostu nie wypie**oli na brzeg?
Bo ktoś musiałby zapłacić i posprzątać. A tak popłynęło dalej w p🤬du...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie