Jeszcze trochę i zamiast gej będzie się na nich mówiło "waginosceptyk"
A tu macie rowerek poprawny politycznie....
... bez pedałów.

... bez pedałów.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Klemenza napisał/a:
"waginosceptyk" hahah dobre dobre jeszcze tego nie slyszalem

Właśnie przez takie okładki zacząłem kupować Angore. Się nie p🤬lą

Angora jest niezłym tytułem, chociaż po śmierci poprzedniego naczelnego zaczęli trochę iść w stronę sensacyjnych treści, ale do Faktu brakuje im wciąż bardzo wiele.
Mogę polecić także "Fakty i Mity" - chociaż lewackie to miejscami mocno, to zauważyłem tam coś, czego nigdzie indziej nie widziałem. Naczelny w felietonie wstępnym potrafi skrytykować tych drukowanych na ostatniej stronie (Senyszyn i Palikot). Prawdziwa wolność słowa - nie zgadzam się, ale wydrukuję, niech czytelnik oceni sam.
Ogólnie najlepiej czytać zarówno mocno lewe jak i mocno prawe tytuły, a prawdę umiejscowić pośrodku, mając pełen pogląd na opinie z całej sceny politycznej. Wolę jak się w takiej "Frondzie" czy "Faktach i Mitach" nie p🤬lą z poglądami niż "Gazetę Wyborczą" i "Rzeczpospolitą" w których chcą coś napisać ale się cykają o tzw. poprawność polityczną.
Mogę polecić także "Fakty i Mity" - chociaż lewackie to miejscami mocno, to zauważyłem tam coś, czego nigdzie indziej nie widziałem. Naczelny w felietonie wstępnym potrafi skrytykować tych drukowanych na ostatniej stronie (Senyszyn i Palikot). Prawdziwa wolność słowa - nie zgadzam się, ale wydrukuję, niech czytelnik oceni sam.
Ogólnie najlepiej czytać zarówno mocno lewe jak i mocno prawe tytuły, a prawdę umiejscowić pośrodku, mając pełen pogląd na opinie z całej sceny politycznej. Wolę jak się w takiej "Frondzie" czy "Faktach i Mitach" nie p🤬lą z poglądami niż "Gazetę Wyborczą" i "Rzeczpospolitą" w których chcą coś napisać ale się cykają o tzw. poprawność polityczną.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.

@up
Akurat w gównie wybiórczym cykają się, o to żeby przypadkiem prawdy nie napisać.
Akurat w gównie wybiórczym cykają się, o to żeby przypadkiem prawdy nie napisać.

@up zazdroscisz ? bo nie rozumie jesli cos jest wmiare smieszne a niema tego tu to czemu nie wstawic ?
pojeb
pojeb