Koleś wkręca ludzi, twierdząc że poznał ich przez aplikację dla gejów
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-09, 19:45
Jeden z najgorszych żartów jakie można zrobić facetowi. Piwko.
buahahahhahaha...kiedyś po pijaku dałem ogłoszenie na kilku pedalskich stronkach i wsadziłem telefon znajomego (kawał frajera dla niewtajemniczonych). przez tydzień się zastanawiał, dlaczego do niego ciągle dzwonią pedały i chca mu dupe zorać.....
piwko za przypomnienie mi tej sytuacji.
konto usunięte
2013-04-09, 19:59
konto usunięte
2013-04-09, 20:06
mareczex093 napisał/a:
Ch*jowe jak tytuł :C
fajny żart dla tych plażowych pozerów
konto usunięte
2013-04-09, 21:29
Piwko za Crazy Train od Black Sabbath w tle.
konto usunięte
2013-04-09, 21:36
Piątka, ja też kiedyś robiłem podobne numery, chodziłem przebrany za księdza po domach starszych osób i udawałem, że zbieram pieniądze na remont kościoła. Podobnie jak w tym filmiku, nie było finału że zartowałem
@Graalsh
To jest Ozzy solo ;P
konto usunięte
2013-04-09, 23:05
By bylo smiesznie gdyby naprawde trafil na silnego geja sadyste ktory by mu nie odpuscil i go przerznal na tej plazy... i by ochota na udawanie szybko minela gdyby poczul cieplo w dupie.