Topiony_serek napisał/a:
Nastają mroczne czasy, gdy w klubie nigdy nie masz pewności na przeciw kogo stajesz i na kogo Ci staje
![]()
Żeby jakiegoś przebierańca nie rozpoznać i się nim podniecić to trzeba być wśród niemieckich kobiet wychowanym

za monty pythona leci zimne, co to tego całego gender to mam dość słuchania o tym syfie - kolejny problem zastępczy w mediach

Jak tak na Mariana patrzę po tej metamorfozie, to chyba j🤬bym

nie wiem dlaczego, ale nie moge na tego mariana pedała nie mogę patrzeć... gej ciota i c🤬j
ja p🤬le jak można go oglądać? Ale mnie wk🤬ia ten ryj, sam nie wiem dlaczego

Nawet bez przebierania to jakaś ciota, a jakby mnie wkręcał i latał tak przebierany to przysięgam, że tak bym mu wp🤬lił, że by się oduczył pedalskich żartów.

K🤬a ludzie ta cała sprawa pt.Gender to tylko odwracanie uwagi od pedofilii w KK oraz emerytur w państwie Polskim.....

Jak nie widać różnicy, to po co przepłacać.
PS. Na zdjęciu Keira Knightley
PS2. Naszła mnie taka rozkmina:
A co jeżeli baby to pomalowani faceci bez c🤬ja?Z wywiniętym siurem do środka i schowanymi jajcami?

@czarek00
Haahahahahahah o chłopie, coś dał hahah, lewica i całe otoczenie tego posranego gówna gender odwraca uwagę od pedofilii w Kościele(która tak btw jest najmniej powszechna spośród wszelakich zawodów, księża-pedofile, czyli ulubiony mit anty klerykalistów) - well done Sherlock! To się dopiero trzyma kupy.
Każdego dnia na sadisticu ogarnia mnie coraz większa frustracja, bo do tej pory wchodziłem tutaj, gdyż w porównaniu z demotywatorami czy innym kwejkiem dyskusja tu była po prostu dość sensowna, oczywiście zawsze zdarzają się debile, ale ten nalot co teraz atakuje ten portal winien być jak najszybciej wyniszczony.
Haahahahahahah o chłopie, coś dał hahah, lewica i całe otoczenie tego posranego gówna gender odwraca uwagę od pedofilii w Kościele(która tak btw jest najmniej powszechna spośród wszelakich zawodów, księża-pedofile, czyli ulubiony mit anty klerykalistów) - well done Sherlock! To się dopiero trzyma kupy.
Każdego dnia na sadisticu ogarnia mnie coraz większa frustracja, bo do tej pory wchodziłem tutaj, gdyż w porównaniu z demotywatorami czy innym kwejkiem dyskusja tu była po prostu dość sensowna, oczywiście zawsze zdarzają się debile, ale ten nalot co teraz atakuje ten portal winien być jak najszybciej wyniszczony.
i teraz dylemat, zbesztać za wrzucanie cyberz🤬ba czy zarzucić piwkiem za Monty Pythona...

no i po c🤬j napędzać ten temat pedalstwa? ludzie przestaliby na to reagować to pedały cieszące się że są w centrum uwagi schowałyby się do swoich nor

Zazdroszczę wszystkim tym ludziom którzy nie słyszeli o tym zaj🤬ym gender. Gdzie k🤬a nie wejdziesz wszędzie tylko widzę gender i p🤬lenie lewizny, że można sobie wybrać płeć albo orientacją seksualną popierane wywodami jakiś psychologów c🤬jów mujów. Nigdy nikt mnie nie przekona że pedał lesba czy gender to osoba zdrowa umysłowo bo jak tylko o tym myślę bierze mnie na wymioty.