Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-01-14, 11:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-14, 11:50 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-14, 11:55 1
Zgłoś
uookie 2011-01-14, 12:01 14
@arte, gdyby nie ci szabelkowcy, twoja stara dawałaby dupy jakiemuś szwabowi, ty dzisiaj byś szpreszył, a ja w piwnicy musiałbym kserować antyniemieckie ulotki, palancie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-14, 12:01 1
Zgłoś
szkaru 2011-01-14, 12:10 2
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-14, 12:12 1
Zgłoś
kolarzowa 2011-01-14, 12:20 1
0,6 promila to tylko dwa piwa są i żeby od razu się tak jąkać? No nie przesadzaj. Ja rozumiem, że w naszym kraju jak na kogoś jest nagonka to od razu trzeba go zgnoić na maksa. A swoją drogą jemu też dostałoby się po dupie od kaczana gdyby piloci nie wylądowali, dla tego uważam że najbardziej znaczącą przyczyną katastrofy była postać naszej kaczki w tym że samolocie. Z resztą wszyscy pamiętamy co się wydarzyło w Gruzji. Nie wylądujesz? To ja wszechmocny kaczor zmienię sobie pilota, no i zmienił...
Zgłoś
papadee 2011-01-14, 12:32 3
Żąl mi Ciebie, jeden z ostatnich wojskowych z głową na karku, zasłużony dowódca w NATO, człowiek który próbował się pozbyć partyjnego betonu z wojska i starał się zmodernizować lotnictwo... Mi osobiście jest szkoda człowieka, który poświęcił się dla kraju i następnie został opluty przez rodaków... Wiem, że to Sadistic, nie jestem tu od wczoraj, ale mam nadzieję, że ten post zostanie usunięty, o co uprzejmie proszę Administratorów.
Zgłoś
czeski 2011-01-14, 12:33 2
@Lilian

skoro można wrzucać różne rzeczy można też w różny sposób komentować.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-14, 12:35
Co ja niby znów złego napisałem,że mój koment został usunięty?

[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2011-01-14, 12:38 ]
użyłeś Caps Locka co jest tutaj niemile widziane
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-14, 12:43
ale mam nadzieję, że ten post zostanie usunięty, o co uprzejmie proszę Administratorów.

??że niby z jakiego powodu ??
Zgłoś
szkaru 2011-01-14, 12:53
prosisz o usunięcie niewygodnego postu ? sam wydupcaj stąd
Zgłoś
uookie 2011-01-14, 13:02 3
5 kolumna działa. nawet w obliczu besztania polskich generałów, znajdzie się jakiś polonus przyklaskujący rusolom. biedna ta ziemia, co wydała taki pomiot.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-14, 13:18
Wypowiedzmy rucholom wojne. Oni mają zalkoholizowane społeczeństwo więc nie będą trafiać do nas. Niecałe sto lat temu wygraliśmy z nimi, Cud nad Wisłą... czas na mecz rewanżowy na ich terenie!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem