0.6 promila we krwi podczas lądowania w Smoleńsku
s................1
2011-01-14, 11:31
Masakra, 0.6 promila we krwi. Jak mogło do tego dojść? Nie mierzy się pilotom przed lotem takich rzeczy?
U mnie w Izraelu, nikt nie mógł uwierzyć w to co się stało. Jak można było do tego dopuścić?
Nie dość, że pijany pilot, to jeszcze stary psujący się samolot przewozi najważniejsze osoby w państwie. Nasi politycy latają samymi najlepszymi samolotami, sterowanymi przez najlepszych pilotów na świecie.
@ KNT
Błasik był dowódcą Sił Powietrznych RP on nie był pilotem tego samolotu (chodź są głosy że mógł przejąc później stery) tempa dzido! W tym twoim Izraelu na polskiej wsi, to widac że info z dupy macie a Ty sam jakiś niedoj🤬y jesteś a za pisanie takich głupot stado mudżynów powinno Cie wyr🤬ac w oko.
A................e
2011-01-14, 11:50
proponuje przeczytać dzisiejszą Wyborczą
chyba pol gazety poświęcone raportowi.
dawno tak się nie usmialem czytając gazetę, i odpowiedzi ze srony PiS typu ze takie obarczanie Błasika to medialny strzał w tył głowy jak to robiono 70 lat temu ( pani kempa)
wniosek jest taki, że polscy nacjonalisci i "patrioci" od zawsze byli tacy : " noo tutaj szabelką pomachamy przed rosją.. oo otytaj do niemców tez machniemy ooo, myy polska wielka jedyna!! ..... ooo blokujecie nam porty?! ooo gaz chcecie zakręcic? o wy!!! podli niedobrzy!! wy gnoje!! jak śmiecie.. to skandal...!! Drugi katyn!! drugi oświęcim!!! hitlerowcy żydzi masoni cykliści i łysi!! juz wszystko ok? no to dawać szabelke znów pomachamy!! "
tak więc : prawica/konserwatyzm/nacjonalizm? Nie dziękuje, z frajerami nie pije..
G................2
2011-01-14, 11:55
mógł wp🤬lić cokolwiek z alkoholem np praliny, batonika i wyjdzie tak samo ! wydychane powietrze to nie krew
no to napisałem, w sumie inaczej jak z krwi nie mogli go sprawdzic

hehehee
@arte, gdyby nie ci szabelkowcy, twoja stara dawałaby dupy jakiemuś szwabowi, ty dzisiaj byś szpreszył, a ja w piwnicy musiałbym kserować antyniemieckie ulotki, palancie.
podpis użytkownika
fb.com/uookie
L................n
2011-01-14, 12:01
@up
uspokój dupe.
można tu wrzucać różne rzeczy. jak Ci to nie pasuje - nie wchodź. i widocznie nie znasz znaczenia słowa "k🤬y" - nikt tu dupy nie daje za kasę.
proszę was, na prawdę wierzycie że jak komuś wyjdzie na alkomacie 0,6 to nawp🤬lał się jabłek czy zjadł batonik "Pawełek". Jak przychodzi co do czego to k🤬a wielcy wielbiciele owoców się znajdują. To jest zwykłe p🤬lenie naj🤬ych kierowców. Owszem może wyjść coś na alkomacie ale to są ilości rzędu ~0,001-01 promila i to przez bardzo krótki odstęp czasu. A błasik to pewnie miał melanż dzień wcześniej albo spruł się w samolocie jakąś małpą z kaczorem
D................n
2011-01-14, 12:12
Ok rozumiem dla niektórych to tragedia narodowa, ale do k🤬y nędzy skończcie z tym już , najwyższa pora. Przecież Kaczorkowi zachciał się przedwczesnej kampani wyborczej i zaprosił ponad "polską elyte". Jeszcze go będą wyciągały z tego wawelu.
P.S Nie jestem z PO polska polityka to bagno,Władza czerwona czy biała nic się nie zmienia, aby ich gęby.
0,6 promila to tylko dwa piwa są i żeby od razu się tak jąkać? No nie przesadzaj. Ja rozumiem, że w naszym kraju jak na kogoś jest nagonka to od razu trzeba go zgnoić na maksa. A swoją drogą jemu też dostałoby się po dupie od kaczana gdyby piloci nie wylądowali, dla tego uważam że najbardziej znaczącą przyczyną katastrofy była postać naszej kaczki w tym że samolocie. Z resztą wszyscy pamiętamy co się wydarzyło w Gruzji. Nie wylądujesz? To ja wszechmocny kaczor zmienię sobie pilota, no i zmienił...
Żąl mi Ciebie, jeden z ostatnich wojskowych z głową na karku, zasłużony dowódca w NATO, człowiek który próbował się pozbyć partyjnego betonu z wojska i starał się zmodernizować lotnictwo... Mi osobiście jest szkoda człowieka, który poświęcił się dla kraju i następnie został opluty przez rodaków... Wiem, że to Sadistic, nie jestem tu od wczoraj, ale mam nadzieję, że ten post zostanie usunięty, o co uprzejmie proszę Administratorów.
@Lilian
skoro można wrzucać różne rzeczy można też w różny sposób komentować.
m................9
2011-01-14, 12:35
Co ja niby znów złego napisałem,że mój koment został usunięty?
[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2011-01-14, 12:38 ]
użyłeś Caps Locka co jest tutaj niemile widziane
b................r
2011-01-14, 12:43
ale mam nadzieję, że ten post zostanie usunięty, o co uprzejmie proszę Administratorów.
??że niby z jakiego powodu ??
prosisz o usunięcie niewygodnego postu ? sam wydupcaj stąd
5 kolumna działa. nawet w obliczu besztania polskich generałów, znajdzie się jakiś polonus przyklaskujący rusolom. biedna ta ziemia, co wydała taki pomiot.
podpis użytkownika
fb.com/uookie
R................z
2011-01-14, 13:18
Wypowiedzmy rucholom wojne. Oni mają zalkoholizowane społeczeństwo więc nie będą trafiać do nas. Niecałe sto lat temu wygraliśmy z nimi, Cud nad Wisłą... czas na mecz rewanżowy na ich terenie!