Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:46
konto usunięte 2014-11-15, 14:35
nie wierze, ze nawet na sadisticu znajdzie sie tylu naiwnych kretynow
Zgłoś
Admirał 2014-11-15, 14:37
Człowiek który faktycznie stworzyłby generator, który produkuję energię, z jeśli się nie mylę i pisząc najprościej jak się da, z naturalnego pola eletromagnetycznego ziemi, zostałby miliarderem. Te wszystkie filmiki to bzdury i fejki.
Zgłoś
knj 2014-11-15, 14:42
@admirał

ludzie, którzy czerpią hajsy ze sprzedaży energii oraz paliwa w życiu nie pozwolą aby takie wynalazki miały zastosowanie w naszym codziennym życiu. jest pewnie mnóstwo innych "cudów", które pozwoliłby nam taniej, lepiej i bezpieczniej żyć, ale hajs u góry musi się zgadzać
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-15, 15:09 1
Hehe ; ) a słyszeliście o hho i oszczędnościach jakie to za sobą niesie? i o tym jak to wszyscy są z tego zadowoleni? to temat mojej pracy inżynierskiej. wykonałem model, założyłem do auta i zgadnijcie co ; > zadziwiające, że nikt w necie nie udostępnia wyników z hamowni ;p
ale w sumie może złożę sobie taki generatorek - z nudów można różne rzeczy robić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-15, 15:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-15, 15:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Attero132 2014-11-15, 15:21
Autorze tematu jesteś idiotą.
Zgłoś
ocwpzw 2014-11-15, 15:23
Zgłoś
qwerq221 2014-11-15, 16:23
Hue hue śmieszne
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-15, 16:41
Oszust! Zabrakło antenki skierowanej w stronę Plejad do wychwytywania cudownej, kosmicznej energii reptiliian.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-15, 17:06
Do fik3
Jesteś od po czy jakiegoś koncernu naftowego? Masz ból dupy za to że można mieć prąd za darmo??? C..j ci w dupe. Wkrótce ktoś przyjdzie do ciebie szmato i popełni ci samobójstwo. Pier...l sie!!!
Zgłoś
MrSpook 2014-11-15, 17:12 1
Radziecka nauka, nie takie zna przypadki!
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-15, 17:26
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-15, 18:08
nom to dopiero wynalazek ja mam latarke i ona swieci bez podpiecia do gniazdka a ten mysli ze wielki geniusz jest
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem