Witam
Przedstawiam wam generator kapanadze i jego nieziemską moc. Jak narazie temat tabu dla wielu elektrowni itd., ale moze kiedyś każdy z nas będzie miał takie cudo w domu.
Mój pierwszy post więc wiecie...
Jak było to zakopać po tagach szukałem i nima
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2014-11-15, 14:35
nie wierze, ze nawet na sadisticu znajdzie sie tylu naiwnych kretynow
Człowiek który faktycznie stworzyłby generator, który produkuję energię, z jeśli się nie mylę i pisząc najprościej jak się da, z naturalnego pola eletromagnetycznego ziemi, zostałby miliarderem. Te wszystkie filmiki to bzdury i fejki.
@admirał
ludzie, którzy czerpią hajsy ze sprzedaży energii oraz paliwa w życiu nie pozwolą aby takie wynalazki miały zastosowanie w naszym codziennym życiu. jest pewnie mnóstwo innych "cudów", które pozwoliłby nam taniej, lepiej i bezpieczniej żyć, ale hajs u góry musi się zgadzać
konto usunięte
2014-11-15, 15:09
Hehe ; ) a słyszeliście o hho i oszczędnościach jakie to za sobą niesie? i o tym jak to wszyscy są z tego zadowoleni? to temat mojej pracy inżynierskiej. wykonałem model, założyłem do auta i zgadnijcie co ; > zadziwiające, że nikt w necie nie udostępnia wyników z hamowni ;p
ale w sumie może złożę sobie taki generatorek - z nudów można różne rzeczy robić.
konto usunięte
2014-11-15, 15:10
konto usunięte
2014-11-15, 15:19
Autorze tematu jesteś idiotą.
Hue hue śmieszne
konto usunięte
2014-11-15, 16:41
Oszust! Zabrakło antenki skierowanej w stronę Plejad do wychwytywania cudownej, kosmicznej energii reptiliian.
konto usunięte
2014-11-15, 17:06
Do fik3
Jesteś od po czy jakiegoś koncernu naftowego? Masz ból dupy za to że można mieć prąd za darmo??? C..j ci w dupe. Wkrótce ktoś przyjdzie do ciebie szmato i popełni ci samobójstwo. Pier...l sie!!!
Radziecka nauka, nie takie zna przypadki!
konto usunięte
2014-11-15, 17:26
konto usunięte
2014-11-15, 18:08
nom to dopiero wynalazek

ja mam latarke i ona swieci bez podpiecia do gniazdka a ten mysli ze wielki geniusz jest