Witam
Przedstawiam wam generator kapanadze i jego nieziemską moc. Jak narazie temat tabu dla wielu elektrowni itd., ale moze kiedyś każdy z nas będzie miał takie cudo w domu.
Mój pierwszy post więc wiecie...
Jak było to zakopać po tagach szukałem i nima
Ech gdyby rozwijac nowoczesne technologie juz dawno ropa naftowa nie bylaby potrzebna.
Widac teraz jak unia europejska i proekologiczne lobby sa falszywe.Wyciagaja miliardy na ta cala ekologie inwestuja je w wiatraki.
Tak! Wiatraki.Motor postepu znany od starozytnosci haha.
A wystarczylyby ulamki kwot idacych na opracowania takich idiotyzmow jako kolejne normy euro czy filtry czastek stalych badz ad-blue by wdrozyc chociazby takie cuda jak ten generator rezonansowy.
Ale tam, bedzie wojna to nagle sie okaze ze alternatywne i duzo wydajniejsze technologie sa i w ciagu kilku lat wojsko zacznie ich zywac.
Slowem jak bedzie trzeba to sie da.Teraz nie trzeba bo mozna dobrze zarabiac.
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.
L................5
2014-11-15, 0:59
na elektrodzie 35 stron,
no dobra o co chodzi bo się nie przegryze na tamtym forum przez ten materiał
Ja myślę że chłop żyje w świecie równoległym, gdzie energię można czerpać z rezonansu, a wszystkie elementy elektroniczne są idealne, zbudował maszynę do podróżowania między światami i teraz nas troluje. Jestem ekspertem.
fik3
2014-11-15, 9:04
Do budowy potrzebujemy:
Przetwornice samochodową 12 -> 220v
Mały akumulator żelowy 12v
Jeden przekaźnik 12v
parę żarówek 220v
Trochę śmieci elektronicznych w celu upiększenia budowli
Dużo foli strecz do owinięcia tego wszystkiego tak aby niczego nie było widać
około 3m kabla dla "uziemienia"
Baterię 9v aby załączyć raz przekaźnik
ot i cała technologia tego "generatora rezonansowego", w swoim życiu widziałem dużo lepsze podróbki free energy
Panie pośle Macierewiczu! Liczył Pan żarówki w Tupolewie? Ruscy zawsze od nas brali energię...
R................s
2014-11-15, 11:29
Tesla też mówił, że ziemia sama z siebie jest naelektryzowana i można z niej czerpać bezprzewodowo energię.
kto wie, może taka technologia już jest tylko nas okłamują, żebyśmy dalej złodziejskie stawki płacili za energię.
Nie ma cycków nie ma piwa.
Dawno się tal nie zawiodłem!! Jak usłyszałem ruski, liczyłem na jakiś soczysty wp🤬l, picie wódki na czas albo chociaż Ładę wbijającą się w zieloną budę w tle...
G................7
2014-11-15, 14:01
Kapanadze? On w Gruzji aby nie gra?
Złamać monopol powiadasz? Spodziewaj się panów w garniturach specjalizujących się w samobójstwach.
d................6
2014-11-15, 14:19
A tam p🤬lenie. Tylko węgiel!!!
m................m
2014-11-15, 14:23
wystarczą trolle na forach, parę trefnych generatorów czystej energii żeby tak zasypać gównem wartościowe projekty, że nigdy nie ujrzą światła dziennego. Ot cała tajemnica dezinformacji internetowej.
A tak w ogóle to na c🤬j wrzucają filmiki jacy są zajebiści i jakie generatory robią, zamiast załączyć działający schemat z opisem w paru językach.
Znajdą go, zrobią mu samobójstwo i elektrownie rządzą dalej, a poza tym filmik wisi na YT od roku.