Nie wiem jakim cudem tej parodii nie ma na sadolu. Gdy byłem jeszcze gimbusem film robił furorę na ośce.
"Za tę C🤬kę niewydymkę masz tu piątkę i sp🤬alaj"
Polecam całość
parodia kubusia puchatka 10 lat temu byla ok. to nie jest. czytajcie lektury albo uczcie sie tabliczki mnozenia, lepiej na tym wyjdziecie
_................_
2011-09-09, 20:11
Wg mej skromnej opinii ten filmik posiada wysoką zawartość c🤬jni w sobie, ale to moja prywatna opinia.
Powiem ci coś...nie przestałeś być gimbusem.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
ale to stare! Dzieki za przypomnienie : ) piwko
S................n
2011-09-09, 22:30
Tagi: shrek :: parodia :: pragaboyz :: osioł :: r🤬anie :: pinokio :: baśniowy :: las lord :: farquad i h🤬j :: shreka
"h🤬j" pisze się prze "ch"
D................i
2011-09-09, 22:45
mam wrażenie ,że wszyscy na sadolu są gimbusami to chyba z tęsknoty za młodością
10 piw za to gówno chyba jakieś Harnasie
podpis użytkownika
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Dziadi napisał/a:
Gdy byłem jeszcze gimbusem film robił furorę na ośce.
]
chyba żeś se sam to k🤬a z koleżkami wykminił bo te dziewicze głosy porażają
D................i
2011-09-10, 0:04
hehe chyba chłopcze nie miałeś dzieciństwa hahahaha wrzuciłem pierwszy filmik dostałem 11 piweczek k🤬a wypije se jeszcze tylko rok do 18-stki.
To już było na necie jeszcze zanim żenujące przeróbki z programem Ivona stały się popularne...
Dziadi napisał/a:
hehe chyba chłopcze nie miałeś dzieciństwa hahahaha
za to widzę twoje w pełni ^^
Zajebista stara muza ze starej FIFY na początku
Widać jest jednak spora ilość ludzi, który rajcuje powtarzanie tych samych bluzgów przez 10 minut. Ale rozumiem, że rajcuje to dzieciaki, bo dla nich jest to coś niebywałego. Humoru i dowcipu nie ma ty żadnego... żałość i trwoga.