Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
jasypan 2020-01-23, 21:19 9
"On nie jest mistrzem przewidywania. "

On jest ćwierćinteligentem bez grama wyobraźni.

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
TestovironJR 2020-01-23, 21:29 1
jasypan napisał/a:

"On nie jest mistrzem przewidywania. "
On jest ćwierćinteligentem bez grama wyobraźni.

Skąd niby wiesz że jest Słowianinem ????
Zgłoś
Killzorr 2020-01-23, 21:37 10
TestovironJR napisał/a:

A Ty niby kim jesteś chłopczyku? Zdradzę Ci tajemnicę, nie każdy jak TY i Twoje grono w którym pewnie się obracasz posiada IQ 50.

Kretyn....
Zgłoś
jasypan 2020-01-23, 21:46 1
TestovironJR napisał/a:

Nie wiem czy jest Słowianinem, ale patrząc na twój nick wnioskuję, że dużo się nie różnicie.

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
Killzorr 2020-01-23, 22:20
jasypan napisał/a:

Nie wiem czy jest Słowianinem, ale patrząc na twój nick wnioskuję, że dużo się nie różnicie.

"Geniusz", czy Ty właśnie wnioskujesz to kim jestem po moim nicku? W życiu realnym też zakładasz kim ktoś jest po np. jego imieniu? Podpowiem , osobę ocenia się po jej wypowiedziach, zachowaniu.

Ja p🤬le jaki ciemnogród. Doucz się człowieku i zacznij myśleć proszę bo tak to tylko marnujesz tlen.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-01-23, 23:02 1
Killzorr napisał/a:

"Geniusz", czy Ty właśnie wnioskujesz to kim jestem po moim nicku? W życiu realnym też zakładasz kim ktoś jest po np. jego imieniu? Podpowiem , osobę ocenia się po jej wypowiedziach, zachowaniu.
Ja p🤬le jaki ciemnogród. Doucz się człowieku i zacznij myśleć proszę bo tak to tylko marnujesz tlen.

Killzorr napisał/a:

Po wielkości kija w twojej dupie łatwo można stwierdzić, że jesteś Słowianinem
Zgłoś
jasypan 2020-01-23, 23:04 1
Killzorr napisał/a:

Ty wiesz w ogóle kto to był testoviron? Jak ktoś się nim jara to dla mnie jest zj🤬y.
Jak nie wiesz to idź się doucz i nie p🤬l bzdur.

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
peto25 2020-01-23, 23:06 2
Zgłoś
Konto usunięte 2020-01-23, 23:11
Nie zebym sie czepial ale ta drabina stala chyba pod katem 45"...To fejk,to musialo wyjsc...Hahahaha no k🤬a debil
Zgłoś
ZaSwojePiję 2020-01-24, 0:02 2
jasypan napisał/a:

Ty wiesz w ogóle kto to był testoviron? Jak ktoś się nim jara to dla mnie jest zj🤬y.

Testovironem najbardziej jaraja sie ci z ktorych on cisnal beke, czyli glownie kompleksiarze i cwoki.
Zgłoś
Dr0mg 2020-01-24, 0:10 1
mnie tam sadol nauczył, blokowania drabiny np bloczkiem betonowym, na przejściu rozglądać się i przewidywać, nie wchodzić na trampoliny i inne , nie dotykać rzeczy pod napięciem, i wiele innych
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-01-24, 1:10
wygląda jak by w miejsce gdzie będzie stawiał drabinę sypną sobie łopatę śniegu specjalnie

podpis użytkownika

Zgłoś
Killzorr 2020-01-24, 8:35 1
jasypan napisał/a:

ś się nim jara to dla mnie jest zj🤬y.

Sorki zwracam honor, zajebka w akcji, myślałem że ten cep do mnie pije

Miłego dzionka!
Zgłoś